Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Lolo,
veď ako uznáš za vhodné ;-) .

Barbora10,
teším sa na nové foto tvoje. A fyzicky sa už cítiš úplne fit?

Bodynka,
predoperačné som mala hotové behom týždňa, to ide rýchlo. Minulý týždeň v stredu mi brali krv, výsledky som mala už v piatok a dnes som bola u internistky - tá mi aj ekg urobila. ;-)

barbora10

aj ja som poslala nove fotky,aby ste videli,ako vyzera jazvicka po dvoch mesiacoch a aj to,ze su uz pekne makkucke.

lolo77

posli mail livke na e.uhrinova@gmail.com s tvojimi terajsimi prskami a ona ti odosle nick na nasu galerku aj s menom a heslom.je tam vela fotiek a dievcat,co boli u cervena.a cekni si aj mna.ja mam 350 a nie je to vela.akurat.

bodynka

Lolo vitaj. To si tiez podla mna len myslis ze svoje uzke veci uz neoblecies. Ja som si to tiez myslela, potom som vypchala podprdku sackami - 350ml , a zapla som vsetko. Vyskusaj

Baby a zakolko operuje ta doktorka v Ruzinove?
Ihla drz sa! Skore uzdravenie ..
Zas sa pytam ako sprosta (mala som si to zapisat ) kde vsade sa ide na predoperacne a za aky cas sa to vybavi?

barbora10

lolo77

ja mam 350ml a tiez mam 52kg a pred operaciou som mala mensie jednotky,take polky a prska mam uplne prirodzene.kludne chod do vacsich uvidis nebudes lutovat.280 ti pri tvojich terajsich prskach akurat vyplni podprsenku.kamaratka si davala 325 a ma krasne prirodzene prsia a zaroven aj do vystrihu ma co dat.neboj sa tej velkosti.trojocky su in.a este k tomu obleceniu.ja nosim vsetko co aj pred tym,tie iste veci.nic mi nie je male,akurat to na mne lepsie vyzera.prave preto,ze sa pohybujes v modelingu,daj vacsie.280 asi olutujes.

livuska

Sjuzi123 a vobec nie su tvrde,ako sa niekde pisalo na niektorych miestach uz maknu a su uplne makucke.Ano je pravda ze ten gel maju taky pamatovy,mne to dr ukazoval ked som bola u neho na konzultacii.Ja si myslim ze nagory su super...