Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Bodynka,
a nemôžeš si vybaviť všetko v DS? Dá sa to určite aj na súkromných ambulanciách absolvovať celé - ako Mihai bola, len to potom viacej stojí.

Ja som bola na krvi u môjho obvodného, ten mi dal aj celú zdrav. dokumentáciu a s tými výsledkami krvi som šla k internistke, kde mi urobili aj ekg. Čiže v podstate na dvakrát.

bratislava

bodynka 1700 eur
barborka,lolo, ja tiez absolutne nechapem, ako ty myslela, ako hovorim, povedala mi to len vcera do telefonu, ze v tej ich tabulke je to na mg a to je podla toho, ako mi to tu hovorime v ml nieco ine. poviem vam pravdu, ze tiez sa mi to zda nejake divne, ale tak mi to vcera povedala. no je mi to uz aj jedno,nech tam da, co uzna za vhodne, horsie ako teraz to urcite nebude:-D

bodynka

mihalicka takze to tam behom tyzdna viac krat pobehujes? Aj pre vysledky a tak? Boze, to ja ako zariadim?:( Z DS do NZ po doktoroch.. Uff

lolo77

barbora10 - ved presne o to mi ide..aby to bolo prirodzene, a aby to neudrelo ludom hned do oci ked ma uvidia..nepotrebujem putat pozornost plnym vystrihom.. :-)

barbora10

mihalicka

to ma tesi,ze si zvedava na moje prska.inak som velmi spokojna.červen je sikulko,uplne to odhadol,nemohli byt krajsie:-)robi vsetkym podobne,takze aj tvoje budu krasne.a citim sa uz uple skvele.lepsie ako kedykolvek pred tym.

lolo77

ked chces take ako vravis,280 ti to urcite spravi.budu uplne prirodzene...

barbora10

lolo77

tak to netusim,co myslela bratislava.ja mam normalne 350ml,normalne ml.tu je aj tabulka www.lipoelastic.com 350ml,znamena,ze aj taku vahu maju,teda 350g.podla mna to je hovadina,lebo ked si raz vyberies 280ml,tak to nemoze byt 310.

livuska

baby pridavam sa k barborke ja mam tiez 360ml nie su vobec velke,su prirozene som stastna ze som sa nerozhodla pre mensie lebo by som lutovala a to mam 47kg.Nebojte sa tej velkosti.obleciem vsetko ako do teraz a nic mi nieje male a to nosim velkost XS.

livuska

baby pridavam sa k barborke ja mam tiez 360ml nie su vobec velke,su prirozene som stastna ze som sa nerozhodla pre mensie lebo by som lutovala a to mam 47kg.Nebojte sa tej velkosti.obleciem vsetko ako do teraz a nic mi nieje male a to nosim velkost XS.