Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

body ja viem, ze tam operuju viaceri, ktori tu boli spominani a myslim si,ze cez nemocnicu je to vzdy lacnejsie ako cez sukromie;-)
kostal,trska,tusim minarovjech a mladek ci ako sa vola, neviem, ak hovorim blbost tak ma opravte, tiez som to moc nesledovala, lebo som chcela ist od zaciatku len k dr. simonovej. som s nou zatial velmi spokojna, je velmi zlata, no len hovorim, este neviem aka bude jej praca. tak si pockaj na moju foto...D

bodynka

baby tak mi sem hodte nejake info o tom ruzinove, lebo som to velmi nesledovala. Kto tam operuje , ake dava implose ? Nejaky link na kliniku je??Viac asi ani nepotrebujem vediet.:D

barbora10

lolo a sjuzi

presne tak.vysoky ide viac dopredu a nizky do sirky.nemoze dat niekomu vysoky,ked doktor vidu,ze s nizkym tie prsia budu krajsie.tu je dievca,co je jasnym dokazom zle zvoleneho profilu.v jej pripade si myslim,ze mal byt profil nizky a nie vysoky,aby tie prska isli k sebe.takze to urcite sjuzi nechaj na doktorku.ale ak chces mat istotu,ze ti nie je vhodnejsi vysoky,skus este jednu konzultaciu.

www.omlazeni.cz

bodynka

1700 v Ruzinove? Pohravam sa s myslienkami... Idem tam stomatologovy - ak... A tak ma napaada ze by som zbehla na konzultaciu :D Sibe mi.
Noo asi ste este nepoculi o DS a o ochote lekarov. Mozem byt rada ze aspon zubara mam dobreho. Aj ked leniveho:D Vazne , nepoznam nikoho kto by by bol tuna so zdravotnictvom spokojny . Take reci ze- ked chces porodit zdrave dieta zaplat tu je normalne.. Ziadna ochota liecit. Vsetci sa stazuju a chodia do Ba radsej.Kolega si vytrhal infuzky a odisiel domov , v nemocnici nechcel ostat ani za boha.

lolo77

cim je profil nizsi tym je ten implantat t sirsi,nie?
mne preto pozeral ci sa mi zmesti ten 280 nizky.. lebo tam potrebuje este okolo toho nejaky 1cm priestoru..

baby ak zle pisem tak ma opravte, ale tusim tak to hovoril.

barbora10

sjuzi

ten profil je dolezita vec,lebo na tom dost zalezi,aky ti doktorka navrhne,to treba nehat na nu,to vie ona najlepsie aky ti dat.niekomu stredny spravi to iste ak inemu vysoky.

sjuzi123

Baby a ešte otázka:
ako je to s tými profilmi? Mne doktorka povedala, že mne určite stredný, že to mám nechať na nu.
Videla som tu vo fotogalerke nejaku fotku prsiek, ktoré sa mi nenormálne páčia a boli robené s vysokým profilom. Tak špekulujem,že či to nemám dr. ešte nejako navrhnúť..

bratislava

ihla tak sa skoro uzdrav
inac tieto crevne chripky byvaju fakt max do troch dni, aj moje decka to mali, akurat cez vikend a v pondelok isli do skoly.
ja som si bola dnes pre tie antibiotika, lebo mi je na hovno. atb na tri dni. tak snad som v piatok fit...
mihalicka drz sa, nech to tu uz nejako dobojujeme a vsetky tri sa dostaneme na druhy breh k tym ostatnym...