Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ja som nasla len toto :www.nspr.sk rozmyslam, keby ma nahodou Marsal neprijal alebo nieco ze by sa stalo...
Martinka super. Rychlo sa zotavujes.

Karinn

Bretislava a Bodynka.
Mladek neoperuje v Ružinove ale v Nitre :-). Inak všetci ostatny traja ano. A Bodynka daj si do googlu ružinovska nemocnica a tam ta to už navedie na plasticku chir, lekari ktorý tam su ...

Karinn

Bretislava a Bodynka.
Mladek neoperuje v Ružinove ale v Nitre :-). Inak všetci ostatny traja ano. A Bodynka daj si do googlu ružinovska nemocnica a tam ta to už navedie na plasticku chir, lekari ktorý tam su ...

Karinn

Bretislava a Bodynka.

martinka54

bratislava
zatial ano, uvidim ako sa to vsetko usadi. velkost sa mi paci aj ked som sa bala, ked som mala svoje velke a dal mi tam 405, ze to bude moc, ale zase mi dost toho aj zobral. su velmi makkunke, kedze mam vela svojho tkaniva a aj pod svalom, su ako moje. mam z nich radost. uz si myslim, ze to najhorsie mam za sebou, dnes som si davala prasok od bolesti az 14:30, lebo som vela chodila a bola som si pozriet dcerku, lebo mi chyba.mozno keby som doma odpocivala, tak by som vydrzala aj bez praskov, ale nedalo mi to ist za nou pozriet.