Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihalicka.

to sme dopadli :D No radsej ani tie dva dni nebyt chora, lebo ti to moze zvysit dake hodnoty. .. teda... uz si bola na predoperacnych? Sorac, mam v tom riadny chaoz uz. Kedy to ides na op. stol?

mihalicka

Ihla,
to isté mi napadlo. Len som mala zloženie - šumivý celaskon, immunal, hliva ustricová. ascorutin a paralen :DDDDD
Ak by to malo byť dva dni a trvalo dnes a zajtra, tak ok. Ale radšej ani to nechcem.

ihla

mihalicka

Drzim ti palce, nech na teba nic neskoci. Teraz su vo vzduchu tie kadejake jedno - dvojdnove virusy, ze v jeden den ides skapat a na druhy den by si uz aj do prace sla. Ja uz sa citim uplne ok. Aspon sa poriadne naobliekaj, nech neprechladnes. Ja tiez na liekoch frcim, rano, ked som ich zapijala, som sa smiala, ze som ako stara zenska - 5 tabletiek :D proti hnacke, panadol, proti svrbeniu (lebo mam este aj ten ekzem posraty) a 2 na plet od koznej. Plus este coldrex idem chlastat.

bratislava, som nejak mimo - ty mas kedy termin op?

mihalicka

Ahojte.

Barbora10,
super sú. Už sa na na teším. Teda na tie svoje :D.

Ja som sa dnes zobudila nejaká dolámaná, dúfam, že 3 dni pred na mňa nič neskočí.
Dala som si pre istotu paralen jeden. Chcelo by to zaliezť do postele, ale pri krpcovi je to nemožné.

ihla

barborka

krasne. Uz aby som ich mala aj ja :-)

Inak uz sa citim lepsie. Na internom som sa dohodla na bud. utorok, tak dufam, ze mi to uz vyjde. Este ma aj vysmiala v telefone, ze som obrovska optimistka, lebo som chcela vziat krv + ostatne vysetrenia v jeden den, no vraj musi pockat na vysledky krvy, aby mohla pokracovat vo vysetreniach :D

Co sa tyka tych ml a mg. Tak predtym sa to oznacovalo v mg (sa mi zda).

84nika

bodynka
ale hej, je to správny link, sú tam síce aj viacerí čo robia prsia ale okrem plastiky robia aj iné, tak preto tam nie sú všetci ale na iných oddeleniach ich najdes. A ceny nie sú tam rovnaké, na to bacha. Síce ja som platila len o nieco viac u Kostala ako bratislava u Simonovej, ale Minarovjech pýta az moc, no vraj dá sa s ním dohodnút, ale psst. ;)