Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Tak sa budem tesit na tvoje spravy.

A tiez sa tesim na martinkyne foto :)

Barborka, neviem, ci som ta uz komentovla... ale vlastne ani netreba, lebo uz neviem, ake slova chvaly ti napisat.

mihalicka

Ani mne to nepôjde. Ja potom v nedeľu idem z Pezinka k svokre a tam budem celý týždeň. Ale veď ako sa bude dať tak sadnem za pc a napíšem.

ihla

Mihalicka, budem ti silno drzat palce. Ja mam taky pocit, ze clovek sa uz tak boji, ze si tu chorobu psychikou aj sam privola.
Som zvedava na tvoje reakcie po opke.
Ja som zistovala u tandy, ako sa jej podarilo z mobilu napisat na toto forum. Napokon som dosla na to, ze mne sa to nebude dat (totizto som vas chcela podobne ako tanda hned po op informovat), lebo moj mobil nepodporuje java :( a to mam dotykovy a platim zanho 65 ewri kazdy mesiac vrrrrrrrrrrr

mihalicka

Ak tiež dva dni tak v piatok som už OK.
A v sobotu ani stopy. ;-) ...Ak by teda predsa len som sa dnes nevyhla.

ihla

Inak, ja som presne toto, co som mala teraz, dostala den pred operaciou nosa minuly rok :D nastastie mi termin posulul doky len o 4 dni. A tiez to trvalo dake 2 dni ta viroza