Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuziacik26

fiha, no nechcem ta strasit Ihla, ale radsej to zisti ci nema dovolenku velkonocny pondelok. Inak ak by si sa s nou dohodla, snad by ti dala PNku aj potom od 8.4. len by ti po nu dakto isiel..sestra- brat- mama -oco -frajer..daka osobka spolahliva ;-)

ihla

zuziacik, ja nie som z BB :) ja som trosku este na sever :D
Ja som podobne ako ty, v tomto trosku taka ostychava, opytat sa a vysvetlovat, ale vravela som si v duchu ze "to mi musi dat (tu PN), inak neodidem!" a v pohodicke povedala, ze da. No len dufam, ze budu robit, lebo 5.4. je velkonocny pondelok a 7.4. by som si sla vypisat PN, vravela, ze by mali robit, no len si mam este zavolat.
S tym casom suhlasim, leti to besne rychlo, prednedavnom som si vravela, ze este ako dlho a teraz uz 3 tyzdne, ci kolko a mam cici :)

lolo77

martinka54 prepac ze sa pytam ale taku blbost..ale nemam v tom este prehlad..co je dren? a ako ti tam mohla presiaknut krv?

ihla

hm, martinka

Neviem ti povedat. Skor baby po opke. Podla mna by bolo aj tak najlepsie, preto, aby si mala istotu, zavolat svojmu doktorovi. Drzkam paluchy, nech je to ok :)
Som zvedava na tie tvoje bomby, musia byt riadne velke :)

zuziacik26

A ku komu chodis? Ozaj ved ani neviem ci si z BB..lebo ja mam strasnu smolu na obvodakov. Tato moja koza sa tvarila akoby som od nej chcela darovat oblicku ked som jej vravela ze potrebujem PN na dva tyzdne..ach jaaj. Ale musi mi dako dat. Inac s tymto som ja kus mala aj problem jej to vysvetlovat. Ja som strasne hanbliva a nerada riesim taketo intomnosti a vysvetlovat jej ze mi dcerka spapala prsia a ja chcem byt zas krasna mi bolo neprijemne... Inak drzim ti palce velmi...boze ja sa tak tesim a zaroven bojim. Dako mi to nedochadza, ze o mesiac a tyzden uz budem prsatica..normalne mi to je ako sci.fi. Len nech to dako potom zvadnem opatrovat tu moju rocnu potvoru malu...:-/

martinka54

mihalicka
drz sa uz mas len par dni a budes mat prska, len nech neochories. ja som tiez ako naschval bola pred opkou soplava a silno som sa dopovala. ja som si myslela, ze som ochorela zo strachu :-)
baby inak kde som mala lavy dren, tam mi presiakla trosku krv. je to normalne?ja som si to predtym nevsimnla lebo som mala bandaz a potom ako som ju dala som to zbadala. tak sa bojim, lebo mne zase ten pravy moc krvacal, aby som nieco nezanedbala,

ihla

zuziacik

ano mam zaciatkom aprila - 8.4. Takytak sa tesim aj bojim.
Ja som sa na interne nejak zvlast neobjednavala - ako zavolala som tam, ze nech mi daju termin, ale myslim, ze keby som tam dosla len tak, tak ma vezmu a keby chcem a zaplatim si za okazmite vysetrenie, tak by som to mala hned. Takze ja idem bud. utorok na krv a v stredu alebo stvrtok na interne. Predoperacne vysetrenia v novamede nemozes mat viac ako mesiac stare, takze mozes s nimi zacat mesiac pred opkou.
Ja teraz cakam na kramy, lebo som vysadzala hak, tak som aj v strese, ci mi dojdu. 11.3. to bol presny mesiac od poslednych kramov, vcera som bola na vyvolavacke, tak snad sa dostavia svine jedny :)

zuziacik26

Ahojky, pisem sem malicko, neni casu, ale sledujem vas. Ihla ty mas kedy operaciu? Viem ze si to pisala, ale nepamatam. Nejak zaciatkom aprila? Ja 19.4. DR. Cerven. Sa tesim aj bojim. Ja idem az 29 marca k obvodnej nech mi zacne robit vysetrenia a odporuci ma na interne.. kolko pred OP treba mat spravene tie vysetrenia? Dufam ze to stiham. Ako dlho si cakala kym ti dali termin na interne predoperacne? Ozaj baby, ako to riesite s PNkou? Da sa dohodnut s obvodnou? Moja sa zatvarila rozculene, ale hadam mi ju da. Aspon tak sme sa nejak predbezne dohodli...lebo dovolenku mi teraz sef neda...ucim a bezi semester..takze tak