Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

vies co ja mam kamosku, ktorej to urobil pred dvomi rokmi, presne tie iste, a ked som videla tie jej prsia prvy krat tak som najprv ani nevedela ze su neni jej.. ja som mu proste povedala ze nechcem "gule" napr eva cifrova ma gule, ci tie mensie co mala alebo teraz tie mega.. a take som nechcela. proste ide mi o aku taku prirodzenost.

mihai

lolo,

lebo ja mam vysoky a tie prsia mi idu do bokov,aj tak su rňdost siroke tie implose, ako, mne sa to paci, tak mi vycnievaju do bokov, ked dam paze k sebe tak si ich hned stisnem k sebe, tak trcia. no a nizky profil vo mne vzbudzuje predstavu nizsej placky, co bude do vsetkych stran taka placata, ved urcite mas chuducky hrudnik... si si ista ze to bude pekne take vyrysovane pod kožou ?

baby mate link na nejaku foto s nizkym profilom podobnu ?

aby si to potom nelutovala ten esteticky dojem...

mihai

lolo

tak ked budes mat pristup, cekni.. som velmi zvedava ake budes mat prsia po opke, lebo este tu tusim nebola baba co by sla do nizkeho profilu takto dobrovolne, co ja viem... gulaty nizky... takto mi to neznie dobre, mne osobne, mi to pride ako placka, ale tak lekar lepsie asi vie..

lolo77

mihai, gulate nizky 280, a dufam ze budem mat tak do 88 potom obvod. rada by som si pozrela tu galeriu, ale livaa mi este neposlala tie veci k tomu :-( tak cakam.

mihai

lolo,

ved aj ja som myslela saty v praci a nie doma ci zapnes. a 75 a 70 ci 71 co si pred tym napisala ne sakra rozdiel, sorry. lebo keby mas 70 tak ver tomu ze ti tam nenapcha nizky ani omylom. to budes mat potom take ako ja, o cosi mensie, ale vlastne,, iny tvar. ved mam foto v galerke. gulate ci anatomy? neviem kolko som mala pred opkou cez prsia, myslim ze 85..teraz mam 92.

mihai

lolo,

ved aj ja som myslela saty v praci a nie doma ci zapnes. a 75 a 70 ci 71 co si pred tym napisala ne sakra rozdiel, sorry. lebo keby mas 70 tak ver tomu ze ti tam nenapcha nizky ani omylom. to budes mat potom take ako ja, o cosi mensie, ale vlastne,, iny tvar. ved mam foto v galerke. gulate ci anatomy? neviem kolko som mala pred opkou cez prsia, myslim ze 85..teraz mam 92.

lolo77

mihai, vies co skusal mi to a vojde sa to v pohode, a hovoril ze to bude lepsie na mne vyzerat ako vysoky, presne mi to prirovnaval a pozeral si tam je este nejaky cm okolo..a bol v poho.
ja nosim bezne 36 velkost, len jedna sa mi o veci ktore budem skusat v praci, nie doma.. moje vlastne rada vyzmenim za vacsie :-D vies to som sa bala aby som potom nestratila vela jobov, kde nezapnem nejake saty alebo tak.
kolko si mala pred op obvod cez prsia?

mihai

caute baby

lolo77

myslim ze 280 ti da ten efekt co chces, este budu vacsie nez chces. ono to nie je o mililitroch uplne. lebo na jednej je 280 nic, na inej velke prsia. ved mas strasne uzky hrudnik, podla toho co pises si ako spajdla. merias len o 3cm menej nez ja ale mas o 10 kil menej nez ja a to mne ludia vycitaju ze som chudy slíž. ja mam 75 pod prsiami, ty 70 a mne dali 320. to je kvazi to iste co 280 (dnes som si to opat uvedomovala ked som varila kavu a kavovar meral 70ml, a to je male picollo) na o 5cm uzsom hrudniku bude 280 pekne vyzerat, male isto nebudu ! ja sice vravim ze mohli byt vacsie, ale zas ja mam-ako som pisala "ovela"sirsi hrudnik, u teba bude efekt vyraznejsi pr tej chudosti. ake oblecko nosis, 34? si si ista ze to zapnes po opke, skusala si si veci s vypchatou podprdou?

len jedine co mi nesedi je ze nizky profil ti daju. ved mne musel dat vysoky aby mi to tam voslo a tebe davaju nizky? cudne, lebo je sirsi. lekar nie som, ale nejak mi to pride nelogicke, to ako ti to tam chce napratat?

ihla

zuziacik,

5.4. maju dovolenku, no ja po pn pojdem az 7.4. a to mi vravela, ze by mali robit, len si mam pre istotu prevolat.
dufam, ze na nieco nezabudnem, lebo ma porazi, na tolko veci mysiet - terminy, kedy kam ist, kedy co zaplatit, pn pytat... vsetko toto a k tomu sa nakopi stres v praci z toho, aby som vsetko poukoncievala.. joooj :(