caute baby
lolo77
myslim ze 280 ti da ten efekt co chces, este budu vacsie nez chces. ono to nie je o mililitroch uplne. lebo na jednej je 280 nic, na inej velke prsia. ved mas strasne uzky hrudnik, podla toho co pises si ako spajdla. merias len o 3cm menej nez ja ale mas o 10 kil menej nez ja a to mne ludia vycitaju ze som chudy slíž. ja mam 75 pod prsiami, ty 70 a mne dali 320. to je kvazi to iste co 280 (dnes som si to opat uvedomovala ked som varila kavu a kavovar meral 70ml, a to je male picollo) na o 5cm uzsom hrudniku bude 280 pekne vyzerat, male isto nebudu ! ja sice vravim ze mohli byt vacsie, ale zas ja mam-ako som pisala "ovela"sirsi hrudnik, u teba bude efekt vyraznejsi pr tej chudosti. ake oblecko nosis, 34? si si ista ze to zapnes po opke, skusala si si veci s vypchatou podprdou?
len jedine co mi nesedi je ze nizky profil ti daju. ved mne musel dat vysoky aby mi to tam voslo a tebe davaju nizky? cudne, lebo je sirsi. lekar nie som, ale nejak mi to pride nelogicke, to ako ti to tam chce napratat?