Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ved jasne... len si vsimam-nielen na sebe aleaj na vacsine bab co su tu a pisu, zaujimavy fenomen. ze vela z nas do toho islo s tym ze nech mame aspon nejake uz konecne, nech mame pekny tvar, pevne, aj slovo "prirodzene" tu je caste. aj sa zvykneme bat ci nebud velke. ale akonahle sme po opke a ked zacnu odpuchat, uz enime nazor na "mohli byt vacsie, aj by som dala este vacsie, asi dam vacsie...atd". :) uvidis sama na sebe ako to budes vnimat potom.

martinka54

lolo
dreny su vyvody s prsnikov, odtial ti ide prebytocna krv a bordel. to su take hadicky a na konci hadiciek take konvicky.mne ako to dal von bola som zabandazovana a ked som si dala bandaz dole som si zistila, ze mam trochu presiaknutu krv.tak neviem ci to je normalne, ci ked mi to vybral, ze to este trochu potieklo, inak sa citim uz celkom dobre uz mam toto siesty den

lolo77

nie niesom :-) videla som uz hociake silikonove prsia, ale tieto co mala ta baba ma ako jedine presvedcili.. tak preto som isla do toho.

mihai

vlastne je to ako normalny profil uzivatela robene, nie skupina, pridaj si ako priatela slzicky-gulicky. vlastne si teraz presne nepamatam ako to mame ten nick, jaj, a v praci nemam pristup na FB... slus si vyhladat slzicky, fotka je taka modelka v ruzovom. a nejaka baba ta potvrdi ako priatela a uz si tam.

lolo77

tak ale spolieham sa aj na odhad toho doktora, ked som mu povedala co chcem, ako to ma vyzerat, a potom sme sa dohodli na hentych..

mihai

hmmm tak a nad anatomami si premyslala ? ked chces prirodzenost? vies co ved kym nemas pristup do galerky, skus si nasu skupinu pridt na FB ak si tam. aj tam mame nejake fotos, aj ja konkretne. si na FB zaregistrovana ?