Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

ihla

tu som, no nemam v podstate nic nove, tak vas len citam.. akurat vcera som bola na stehy z tej druhej strany a tu podprdu musim nosit este 3 tyzdne, kvoli tej druhej op.. pytala som sa dok. na saunu, povedal, ze ked uz nebudem nosit podprsenku,tak mozem, no ze budem mat v psriach taky divny pocit, lebo, ze sa nebudu prekrvovat, alebo daco take, uz neviem.. boli ste uz niektora v saune, aky ste mali pocit???

martinka54

84nika
ja ked nad tym rozmyslam mam taku teoriu. aj ked si napr. porezies ruku a asi ju osetris a preplepis, ze trochu popusti krvi

84nika

lolo
ku komu ides? Kamarátka bola u Cervena min. rok, ona samozrejme neskúsená a rychlo-rychlo len aby uz mala, to nechala celé na lekára, a dostala 260ml nízky profil. Teraz po roku ked sa jej uz úplne vyformovali place, ze co si nedala väcsie o nieco ale hlavne vysoký profil, na bokoch jej trcia a spojit ich nevie ani náhodou. Tak teraz zase ide do toho. Vyzerajú síce prirodzene, ale je ako ja a to ja m´m este menej ml. Takz si to rozmysli ci vysoky al. nízky, alebo si vyber stredný ;)
Martinka - poradit ti neviem ja som nemala ziadne dreny, ale podla mna by to nemalo byt nic vázne..

mihai

www.topky.sk-

tu ked si pozriete Judiniovu, presne ten pripad ked su implose natlacene ku krku. pane boze. by som sa bala ze si vytaham kožu keby si ich hentak vydvihnem. nechapem ze kde ich az ma vytlacene.

martinka54

lolo
aj ja dufam. nechcem doktorovi volat za kazdu blbost, ale zase to nechcem zanedbat, ked som si tolko vytrpela

lolo77

ved pohode, aj ten doktor mi hovoril ze slecna dufam ze mi tu nebudete nariekat potom ze ste si mohli dat vacsie, ale ja si myslim ze to je uz o zvyku, ked nemas ziadne, chces o trochu vacsie, potom si zvyknes na tie "trochu vacsie" a uz ti pripadaju ako ziadne.. ja mam jednu kamosku co ma dost objemne 3ky..mne sa zdaju mega velke..mega gulate, a ona mi povie ze jej sa zdaju male.. ze by chcela vacsie..