Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kappa

caute baby som prave po operaci prs a chcem sa spytat ci aj vy ste mali pocit ze vam ide drud vyskocit von z tela hlavne ked vstavam z postele......a strasne tazko sa mi este dycha dali mi len 220ml ale ked som si ich zbadala tak su krasne ale ta bolest je strasna neviem dokedy to bude trvat...

mihalicka

Barbora10,
nestraš ma. :D Ja si musím ale veci k svokre pobaliť - tak som to myslela. Na ten týždeň, nejaké spoďáre, tepláky, tričko a tak....a pre staršieho ešte tiež veci. ;-)
Rovno z Pezinku idem k nim.

barbora10

mihalicka

ty koki ako ti to uslo,to uz fakt ides?nenormalne to leti.to tu uz budeme vsetky po a mozme zariadovat stretko,juchuuuuuuuuuu!este samozrejme cakame na teba ihla,ale potom v lete to poriesime.a mihalicka,ver mi,ze tam nebudes potrebovat nic,okrem papuc a mobilu.akurat zuvacky zober so sebou,lebo si ani zuby nebudes vladat umyt.

barbora10

olinka

ja som citala,ze to preto na dvakrat,lebo najprv spravia modelaciu,aby to prsko pekne vyzeralo a po niekolkych mesiacoch,ked je to pekne zahojene,tak tam vlozia implantat,samozrejme ak si to zena zela.teda vraj je to pre efekt,aby sa nic nepokazilo.ale napr. co teraz operoval trska martinku,tak on robi vsetko naraz a aj jej to tak robil.takze kazdy doktor ma svoju techniku.

mihalicka

Ahojte.
Tak včera ma tá viróza od chalanov dobehla, ale dnes už je mi fajn. Čiže jednodňovka. Tak aspoň že to malo taký priebeh.
Už len 2x sa vyspííííím a idem. :D Mala by som si veci nachystať dnes, lebo zajtra doobeda doma nebudem. Musím si veci pre mňa a staršieho na týždeň k svokre nabaliť. Pre mňa nič moc asi....;-)

olinkaaa

...mna aj napadlo, ze mozno chce zarobit ked chce robit dve opky, ale zas na druhej strane su podla mna ti chirurgovia na takej urovni, ze az tak prasule na ukon prs a bolesti a nespokojnosti klientky nepotrebuju:) takze mam zmetok...zajtra poslem fotecku a uvidite aj tu asymetriu, lebo ja mam taku inu asymetriu:) sice nie velku, ale vytaca ma:)...na dr.Marsala som mala velmi dobre refencie...a idem na to v maji uz sa tak tesim:)...

barbora10

lolo

ano,viem co myslis.aj napriek tomu,ze je to gulaty implantat,tak pri gravitacii nadobuda slzickovy tvar.aj mne to doktor ukazoval.ja osobne som na gulate.mne sa take pacia viac.ale kazdy ma iny vkus.ale pri 280ml budu aj tvoje gulate prirodzene.

lolo77

ved to ze mne sa vsetky tie vase prsia zdaju mega velke, takze na moj vkus je hento ideal :-) a neviem mne sa ta gulaty celkom pacil, lebo ked si to chytila za vrch medzi prsty tak to dostalo taky jemny slzovy tvar.