Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lolo

ta deda ma pekne prska,ale na moj vkus malinke.ale asi presne take,ake sa tebe pacia a ake by si chcela.ale vyzeraju ako keby to nie su gulate,ale anatomy.preco nechces anatomicke.ved tie su uplne prirodzene.a ten ich tvar splna presne to co ty chces.keby ja chcem uplnu prirodzenost,tak asi volym anatomy.

barbora10

martinka

inak to niektori chirurgovia tak robia,ze najprv spravia modelaciu a az na druhykrat vlozia implantaty.nie vzdy to kazdy robi naraz.ale ja keby,tak tiez by som to chcela na jednu supu.

martinka54

olinkaa
dve opky? to co je? nechapem
mne doktor robil vsetko naraz a nemala som toho malo. len v skratke ti poviem:zmensoval dvorce, modeloval, odstranoval asymetriu, lebo som mala prave prsko vacsie a vyplnal implantatmi. poviem ti, ze je to sila na dva razy. to by som urcite k nemu nesla sa mi zda, ze trosku mi znizoval aj podprsnu ryhu, ale to neviem na sto percent, lebo aj tom sa zmienoval

lolo77

uff... pozeram vsetky vase fotky..je ich neskutocnee vela :-) najviac sa mi zatial pacili prsia uzivatelky "deda" .. (pise ze ma 225ml,okruhle,stredny profil ..)

olinkaaa

...ahojte dlhsie som tu nebola kuk lebo som bola zaneprazdnena...12teho som bola v trnave u dr. Marsala...dr.Hedera ako som spominala mi povedal, ze aj ked som chuducka tak si mozem dovolit kludne vacsie prska...povedal mi ze bud pojdem najprv na prvu opku koli tej asymetrii, potom pockam pol roka a pojdem na dalsiu kde mi da rovnake implose alebo pojdem len na jednu a da mi rozdielne co jest od 250ml a 290ml tusim a pokracoval az do strasne velkych cisel a chcel dat anatomy pod sval...dr.Marsal mi povedal, ze asymetriu vyriesime rozdielnymi implosmi, ze netreba vymyslat zbytocne a kedze chcem nie uplne giganty tak na moju ziadost mi tam vypocital na standardne ciciky by mi dal 240ml a 280ml alebo vacsiu variantu 270ml a 310ml...v maji pojdem na opku...a este moje parametre:) 21rocna 175cm vysoka 57kg bez deti:) cecusky mam teraz asi take pevne dvojky... ak by som chcela vidiet vasu galerku, tak kam mam poslat svoju foto???...

barbora10

lolo

ved mu napis mail a uvidis co ti odpise.ele ked ti uz raz navrhol nizky,tak neviem.ja osobne iba jedno by som poradila a to velkost.dala by som si byt tebou aspon 300ml.to je na pekne dvojky.

tanda

lolo

ak ti to pomoze, ja mam pod 71 cm, mam anatom. impl. 320 ml = 12,1 sirka a 4,9 vyska .. ked ma dr. meral, tak sirku svojho povodneho prska som mala nejak 10,5 teraz ich mam pekne plne aj z boku, presne take ako som chcela.. no na tvojom mieste by som uz skor isla asi do toho stredneho profilu, nie je tam sice velky rozdiel, no mne by tych 3,3 bolo malo..