Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

mihalicka

kolko ml si ideš dávať a aký profil? Bude ťa operovať Ježovitová? Lebo aj ja mám k nej ísť v apríli :) Tak držím palce

Inak ako je to s antikoncepciou? Lebo mne nič nespomínala na konzultácií a stále ju beriem.. A bojím sa že ked ju zrazu vysadím, tak mi nepríde menštruácia tak ako má a budem musieť odkladať termín opky

ihla

martinka

ale kdeze zo stresu. vysadila som antiku.

prave odstranujem gelove nechty kvoli opke. viem, su to este 3 tyzdne, ci kolko, ale uz aj tak vyzerali hrozne. uz vyse hodiny pilim :D az ma ruky bolia.

barborka, celkom ma potesila tvoja odpoved, lebo som mala aj obavu ist na opku kvoli citlivosti.

martinka54

ihla
to su nervy a psychika, ked ti meskaju. ja som sa bala, ze mi budu meskat a dostala som ich presne nacas asi zo strachu :-)

BarbieOne1

serena500

ono zalezi na tom ako dlho ma kazda dotycna bolesti, pri tom veru cela chut prejde..
ale myslim si, ze po takych 3-4tyzdnoch je uz vsetko ok..

martinka54

barbora
ja viem, ze niektori doktori to robia na dva razy, ale ja by som urcite na dvakrat nesla. hlavne kvoli bolesti a aj casovej stranke, lebo mam malu dceru

barbora10

ihla

nie ja som citlivost nestratila,prave naopak.tesne po opke boli citlive az velmi,stale mi stali bradavky.no a teraz mesiac po je vsetko ako pred opkou.rovnako citlive ako aj pred tym.

BarbieOne1

nemyslela som to doslova zavidenim, ale nieco podobne:) neviem to pomenovat:)).. na new prska sa rychlo zvyka.. mne teraz uz pripadaju akoby som ich mala cely zivot.. preto, prve dni mozno tyzdne su najkrajsie:)) vtedy sa vie clovek z nich tesit:)

no baby tak to vam veru nezavidim.. ist az poobede to je najhorsie, to cakanie:(.. ja som isla nastastie hned rano..