Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Bratislava,
nejako viem ako sa cítiš...čím to asi bude...:D Mňa tiež bude vypchávať až okolo obeda. Na 11.00 mám prísť...A umriem od hladu do vtedy.
Jeeeežiš baby, ja už chcem aby bol aspoň...hmmmmmmmm máj? :DDD

bratislava

dakujem baby, operovat ma budu az poobede:-(
dovtedy budem s nervami asi na konci. ale budem na vas mysliet, ze mi drzite palce, a ze v tom nie som sama. super pocit.
barbie teda to fakt nechapem. ako nam mozes zavidiet,ze mame este pred tym. no si zlata, ale ver mi, ze ja by som menila s kazdou z vas...DD

ihla

Mna uz poraza na tej PN. Sama doma... nuda.... navyse kramy mi uz 10 dni meskaju a uz mam take predkramove stavy, ze zerem, co vidim, brucho ako svina vyzrata :( no des. Uz nech ich dostanem, nech som kludnejsia. Od veci... prepacte

BarbieOne1

jaj baby normalne vam zavidim:))) myslim ten pocit pred, ze budete mat prska.. to bolo velmi pekne:)).. a ked bolesti ustupovali, tak tu radost ako sa clovek nevie vynadivat:)))

carol

kappa,

vitaj, posli foto... asi tu este nie je ziadna baba od dr. Bakosa. ako si sa knemu dostala? neskusala si inych v NR, konzultacie a tak? si spokojna? kedy si vlastne bola?

bratislava

barbie dakujem ti, presne to som potrebovala, no poviem ti, ani sa uz nebojim tak tej bolesti ako toho, ci ma zoberu, ked nie som fit...:-(