Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

a este som zabudla.. o tych antibiotikach nehovor, lebo sa moze stat, ze ti zas posunu op. koly tomu..
ak si uz fit a dobrala si ich aspon pred 3-4 dnami, tak sa nic nestane..

BarbieOne1

Bratislava

drzim ti teda palce, aby vsetko dobre dopadlo..
uvidis, vsetko taaak rychlo ubehne, ze ani nebudes vediet a budes sa tesit z novych prsicok:))

a keby si mala potom bolesti, tak mysli na to, ze x zien si to dava a kazda vydrzala, tak musis aj ty:)) pomaha to...
ja som bola tyzden po op uz na disco, sice ma to bolelo a moc om nevyvadzala:), ale uz to bolo omnoho lepsie, tak ziadny strach:))

kappa

lolo77 bola som u dr Bakosa a je super je v Nitre zmeral ma a rozhodol ze mi da 220ml stredne a mam anatomicke implantaty a daval ich pod sval kokos to je ina bolest a sestricky fakt skvele mile ochotne a aj lekari super....

kappa

včera som sa prechadzala a nakolko som sportovala tak mam vyvynute velmi prsne svaly tak mi ich musel oddelovat od kosti co vravel lekar,a dlhsia chodza ma zabija ale snazim sa len nelezat to mas pravdu rano aj banujem ze som si to priala to je ziva smrt vstat z postele a velmi ma boli chrbat taky mlandravy ulezany uz aby som bola fit ale zase ma zenie vpred ze ich mam pekne...som rada ze som tu nasla taketo forum a vieme si aj navzajom poradit dnes som si po prvy krat aj zuby sama umyla :))

bratislava

dievcata takze zajtra idem, no len musim sa opytat, ci to nevadi, ze som brala antibiotika, lebo som bola fakt chora. snad neva.
mihalicka,teba uz nezastihnem,tak ti prajem vsetko dobre, drz sa!!

ihla

kappa

rovnake pocity ma skoro kazda baba po operacii. Tu sa celkom uchytilo spojenie "robit parkovisko pre kamion". Vsetky pisu, ze najhorsie tlaky su pri vstavani z lahu do sedu a po zobudeni sa, ked je cele telo stuhnute. Co sa bolesti tyce, tak to je indi-vindy. Niektore ju znasaju fajn, ine skapinaju dlhsie. Zalezi to asi od tvojho prahu bolesti. Ale neboj, kazdym dnom to bude len lepsie a lepsie. Daj si prasky proti bolesti a odpocivaj, pripadne sa poprechadzaj - baby pisali, ze prechadzanie im celkom aj pomahalo, resp, ze sa citili trosku lepsie, ked len nelezali stale.