Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

naozaj je to tu niekedy huste , ale baby aj ked podstupite kazda predne to iste na kazdej to bude uplne ine konzultovat to musite len a len s lekarom a nie jednym najlepsie ale aspon s 3 lekarmi ..drzim palce aby to mala kazda take ake si to vysniva, len treba sa s lekarom rozpravat , rozpravat a este raz rozpravat aj ked dokolecka

mihai

baby, ja uz sa vazne asi radsej zdrzim komentarov... obcas sa mi zda ze som tu z inej planety, jednak tym, ze nemusim cervenovu robotu prevazne a aj tie najkrajsie prsia od neho, co uznam ze su pekne, ako Barbora napr, by som sama nechcela, jednak teraz zas nechapem co je pekne na prskach z Barborinho linku,,, uz sem preto par dni ani nechodim radsej. nechcem nikoho nastvat ani nikomu zle, ale fakt som ako martan, ine nazory. ved uz som to raz vravela ze sa zdekujem. urcite sem z casu na cas zavitam, ale uz budem proste ticho co sa profilov a tvaru implosov tyka :)

lolo77

barbora - tak ale hento je na mna velke.. sice to ma tusim len 6tyzdnov po..ale tak..

inak som nasla nejaku tabulku: kde je ze:

nizky profil : sirka 12.5 cm vyska 3.3 cm
stredny profil: sirka 12.3 cm vyska 3.7 cm

tam je len minimalny rozdiel.. myslite ze by mi dokazal cerven poradit aj cez mail?

bellinka

LOLO 77 jamam 450 ml a nosim veci 34 nadalej , jasne ze zalezi na strihu veci ale len tak aby sa nepovedalo ,mam teraz obvod cez prsia 90 co nie je vela

mihai

84nika

mas pravdu.. suhlas. lebo lolo, aj mne pripadas uz rozhodnuta. je to tvoje telo a cerven ti to odklepol ze ti da taky profil, tak vazne nie je potrebne sa nas tu potom pytat...

mihai

lolo

"zle" vyzerat... tak ono to je individualne, vies jak. ja ti len vravim ze som este nepocula o takom vybere implosov a to sa v tejto teme vrtam, ak dobre ratam, uz 9 mesiacov. ked sa to bude tebe pacit, daj si tam extra vysoky, nizky, aky chces. cerven ked ta zmeral a vyslo mu ze to tam natlaci, ok. ani by som to mozno nenazyvala ze "zle" vyzerat,ale ze-keby si das aspon stredny, bolo by to omnoho lepsie. no tvoja vec. ale tiez necakaj ze ked sa ti to pacilo na kamoske, budes mat to iste. sama si napisala co je fakt-kazda sme ina. proste ja osobne, vravim za seba, by som si to nedala. ako, jasne ze kazda mame iny hrudnik. ale rozmery v zasade nepustia a ak mas chuducky hrudnik 75cm, mi pride ze na nom budu tie implose ako placky do sirky... nechcem ta urazit a ani nic. ved sa aj tak rozhodnes podla seba, ale o tom to tu je, ze si vypocujes nazory inych, co ich tato tema bavi a nejake pribehy bab uz citali..

84nika

lolo
pýtala si sa na nás názor, tak sme ti napísali tolko, kolko vieme, ci je to uz pozitívny al. negatívny... Pokial si myslís ze nízky profil ti bude najviac sediet, tak potom zbytocne to tu rozoberás, a tvoja otázka by mala byt polozená inak, alebo iná. Podstatné je, aby si ty bola spokojná...