Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zana

pod pazuchou som sa zacala holit az neskor,asi nejak 3 tyzden,ale len tak opatrne okolo jazvicky.a deodorant mozes kludne pouzivat,to je na to dobre,lebo obsahuje alkohol a ten ich vysusa.

barbora10

mihai,carol

to je jasne,ze treba povedat svoj nazor.ved preto chodime na toto forum.ja som len lolo chcela povedat,ze to musi riest z doktorom,aky profil.ak sa jej to nezda,nech mu to povie.ja osobne by som tiez vysoky,ale nemozem jej ho radit,lebo nemozem vediet,ci je aj pre nu vhodny.a nemyslim si ani to,ze spochybnujete červenov vyber.kludne piste co chcete povedat,ja som to len skomentovala,aby dala na doktora.

carol

barbora,

kazda tu piseme ako vzdy svoj vlastny nazor, bez toho, aby sme spochybnovali toho ktoreho dr a jeho pracu a cervenovu uz vobec nie. popisalo sa toho mnozstvo, nie je mozne vsetko zosobnovat. kazdy si vezme pre seba to svoje.

mihai

barbora

co sa tyka lolo, tak ja som to pochopila tak, ze ona povedala cervenovi ze chce prirodzene prsia atd a tak vznikla myslienka nizkeho profilu. a nie ze prisla a on ho sam od seba urcil. takze ze sa k tomu vyjadrujeme nie je o tom ze kritizujeme jeho vyber a to, ci vie najlepsie aky ma dat. len jej radime, aspon ja, ponukam aj svoj pohlad. moze sa rozhodnut ako chce, ale ked si myslim to co si myslim, tak to napisem a mozno jej to nieco aj da. a pokial viem, cerven nedava sam od seba nizke profily, robi praveze ine prsia. este aj lolo sam apisala ze jej povedal ze dufa ze potom mu nepride povedat ze lutuje. takze nikto tu neriesi cervenov vyber implosov.

zana7

diky barborka, tak to mam aj ja nosit, ja som si len chcela potvrdit, ci som dobre rozumela, lebo vela info naraz :-)))
a pod pazuchou si sa kedy tak normalne oholila?

lolo77

barbora10 - presne toto som potrebovala, dakujem..tiez si myslim ze mi niekto nemoze povedat ze si nemam davat nizky ked ani neviem ako vyzeram..aku mam stavu tela a pod. k cervenovi chcem ist.. urcite..lebo som pocula a videla len dobru robotu zatial od neho..

rada by som videla uz konecne niektoru z vaas..ake ich mate vy.. ale stale cakam na ten nick..

pozerala som tu babu na omlazeni.cz je to fakt des..

barbora10

zana

mala by si ju nosit 3 tyzdne od operacie,ale na noc 1,5 mesiaca.ja som ju vsak nosila okolo 5 tyzdnov,lebo som sa v nej lepsie citila.