Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lolo

ak ta doktor sam nahovara na vysoky,tak ja osobne by som to brala.ty si mu povedala,ze chces prsia co najmensie a najprirodzenejsie,tak preto volil nizky,ale keby ti ma sam navrhnut,tak by to urcite bolo viac aspon 300 a profil vysoky.ja byt tebou tak beriem 300 a vysoky,lebo to bude aj decentne,pekne a zaroven aj sexi.medzi 300 a 280 nie je velky rozdiel.a zaroven ti aj vsetko oblecenie bude dobre.

bodynka

Ahojte babenky.
Vy dbe kralovne, drzim vam palceky nech vsetko dopadne ako maa. BERTE MAAAA so sebou xixi
Olinka ty ides Marsalovy? aky bol? Aj chcem ist k nemu. Idem mu prave napisat mejlika kedy pojdeme hodit rec :D

mihalicka

Sjuzi123,
ide mi dať 350 guľaté ES - to isté, čo má Barbora10. Neviem aký je to profil.
A k dr. Červeňovi idem. Práve mi volal asi pred 2 hodinami. Iba, že či to platí. :D

martinka54

lolo
nechaj si poradit doktor vie co robi, ale hlavnu mu povedz aku mas predstavu. ja som doktorovi doniesla obrazky, tak bude najlepsie vediet. ja som povodne chcela extra vysoky profil a nakoniec mi dal vysoky, lebo by to bolo moc

lolo77

no ved prave :-) a skor dam aspon tu "krasnu" podprsenku dole.. cerven ma nahovara ze ked si chcem dat tie 280 nech si dam aspon vysoky profil..tak uvidim.

lolo77

baby mne sa presunula operacia z 26.maja na 1.maja!! lebo som sa cervena opytala ci by ma mohol robit v pezinku, kedze to mam blizsie domov... :-)

martinka54

ihla
ja som ju vysadzovala skor a tiez mi vzdy blbli, ale dostala som nacas, normalne ma to prekvapilo. tiez som si davala gelove uplne dole, nechcela som sa s nimi zatazovat, lebo som nevedela ako na tom budem, ale napr. vcera som si bola dat u kadernicky umyt vlasy a zvladla som vsetko