Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samanta1972

Baby aky je rozdiel ked Vas dr cerven operuje na jeho klinike v BB alebo niekde v inom meste kam chodieva operovat.....cenovo, alebo tam ide o jednodnovu chirurgiu?

mihalicka

Ahojte.
Bratislavu mali robiť teraz okolo obeda. Strašne na ňu myslím, hádam sa jej neštikúta na stole. :D
Baby, s prepáčením, ale dos.ratá som až za ušami. Hrdinstvo kdesi opadáva. Ja chcem asi umelý spánok až do zotavenia. Zasa taký debilný sen, že dr ma šiel rezať a ešte som nespala a že sa so mnou há, že už spím a je že nespím.....:D Uaaaa. Bobky mám strašné.

bodynka

Ska , peniazky eeste sice niesu ale snad budu .. Dobre , tak budem mat konzultaciu 16.4. to mam taku smolu, je tam len stvrtky , budu sviatky a stvrok pred tym idem do Ba koli tej mojej sanke, ktora samozrejme uz prestava boliet:DD A este predtym prave stvrtok idem pre odporucenie k zubarovy. Predpokladam ze aj opka bude stvrtok :DD

barbora10

lolo

nemyslim,ze 280 ti urobi pri tvojom zaklade trojky.280 ml,to je tak na pekne dvojky,ale trojky isto nie.ja mam 350 a mam mensie trojky.foto dost skresluje,tam vyzeraju strasne velke,akoby som mala este vacsie ako mam,ale vskutocnosti su to velmi pekne trojocky.moja odpoved je ze 280 trojky u teba nespravi.

ska38

Ahojte kočky
Mihalička, drž sa v sobotu!
Bratislava, držím palce zajtra!
Martinka54, ako sa cítiš? Si spokojná?
Ihla, ja už nie som na SK, zarezávam v zahraničí. Preto som tu už málo, prepáčte kočky, nie je čas.. Ale poctivo si to tu teraz čítam, lebo musím sa priznať chýbate mi...
Lolo77, ja som mala miery, pred OP, pod 77cm, cez 85cm,ak si dobre pamätám. Mám 350ml, VProfil, pod sval.
U Dr.Červeňa som asi prvá, ktorá povedala, že väčšie nie....no zatiaľ, možno o polroka poviem aj ja , že mohli byť väčšie...hehe
Bodynka, už je pôžička, nejak som túto infošku nepostrehla. Ak nie, tak veľa úspechov!
Wendy1, kde si?! Ako sa máš? Čo prsko?! Ozvi sa.