Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

karinn

Skusala som to pozriet. Vyzera to tak, ze az zajtra sa to bude dat pozriet. Tiez som to nenasla :(

mihalicka

Vela stastia zajtra. Aj zajtra ti to napisem :)

Karinn

chcela som si pozrieť tu relaciu damsky magazin kde bol dnes dr Červen a v archive to nemôžem najsť. Iba včerajšie dozadu tam su tie relacie, To si musim pozrieť až zajtra? alebo poradte ako sa tam dostanem. dakujem.

samanta1972

Dakujem vam baby a drzim palce mihalnicka, aj mna to caka ale az v zime, mam imlant. uz 5 rokov chcem ich menit.

lolo77

mihalicka takze ides zajtra do pezinka? tak potom napis vsetko ako bolo.. ako sa tam k tebe chovali...ake si ides davat?

mihalicka

Áno, je to tam veľmi pekné. Idem tam zajtra, už to zo mňa zasa trochu opadlo, mala som krízovú hodinku. :D
Pozerala som tú STV-čku, tak som ho hltala očami, každé slovo aj keď téma bola opačná - zmenšovanie. ;-)
Kmitám teraz doma, nech je všetko nachystané pre tých mojich chlapov. :D

lolo77

samantha.. ja idem napriklad do pezinka, lebo to mam blizsie.. :-) a tych 100 eur by som aj tak previezla :-) a v pezinku je to fakt pekne :-) inak si myslim ze ziadny rozdiel