Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Carol,
som u svokry ešte. Čakám muža, kým príde z roboty - asi o hodinku. A potom už fičíme. Len začínam byť hladná a zíva sa mi lebo som nemala kafe.

Kappa,
mňa vyšla operácia na necelých 2200 €.

Majte sa zatiaľ.
A dík, že na mňa myslíte.

mihalicka

Ahojte. Tak mi o necelú hodinu ideme z bytu, muž musí ísť ešte do roboty, hodím k babke aj menšie dítko, väčší šiel už včera.
O tej 10 - tej ideme z Bratislavy. Nejaká som čudesne pokojná, dobre som sa vyspala, teraz som sa ešte ospršila, hlavu umyla, nech tam nesmrdím na stole. :D Len som smädná trochu, ale tak vydržím.
Ozvem sa čo najskôr. ;-)
Ahojteeee

martinka54

ska38
mam sa dobre, dnes to je uz 8 den po opke a je podstatne lepsie. od bolesti prasky si vobec nedavam, dobre spavam len rano som stuhnuta ako take drevo. dnes som akurat volala doktrovi ci mozem dezodorant, lebo som stale spotena a vytaca ma to a dovolil mi pokial mam jazvy po drenoch dobre prelepena, tak ano. konecne pozitivnejsie veci, doma nic nerobim, len sa motam, malu chodim pozerat k mame a tak

ska38

Barborka10,
ty si tu každý deň,super ako odpovedáš a radíš novým kočkám.
Ihla,teba to tiež za chvíľu čaká..

ska38

Ahojte kočky,
Bratislava, myslím na teba.Ako sa cítiš, som zvedavá,dúfam že si v poriadku.
Mihalička,zajtra ti držím palce.Zvládneš to!
Bodynka, ideš na prvú konzultáciu, však?
Som zvedavá ,koľko ti Dr navrhne.
Ten magazín si pozriem s radosťou.Dr. Červeň vždy pekne hovorí o svojej práci.
Ninuška 13, ako sa máš?
Zana7,Mata16,Martinka54,BarbieOne1,Bellinka,ženy ako sa máte?
Wendy1, čo je s tebou?!Stále premýšľam , či si náhodou nešla na reopku...Napíš...

barbora10

mihalicka

aj ja ti drzim palceky,aby ti vsetko dobre dopadlo.drz sa zatra.a skoro sa nam ozvi!!!!no a bat sa nemusis,budes v dobrych rukach.