Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

mihalicka vitaj! no ty si hotova hrdinka,tesim sa s tebou, ze to takto super zvladas! hovorim,ze ja som hysterka...no ale aj mne je uz lepsie,len keby ma stale nedrazdilo na kasel...
no tak sa rychlo zotavuj!!
carol dakujem za info

carol

baby ahojte, to tu ide ako na beziacoooom pase, xi. supeeeer. tesime sa s vami.

mihalicka, ty uplne ze v pohode ako citam. parada. uf, ale neskoro si sla.

bratislava, co sa tyka ukonov a setrenia sa. ja osobne co sa tyka bolesti a prs, tak v podstate som nemala, len chrbat bolel, ale nenormalne. samozrejme ze citila som prsia ked som vstavala po dlhom lezani, ako sme pisali, ze sme stuhnute. mna naucila sestricka ako sa sama posadit, tak ma doma nemuseli, aj wc som splachovala. nedvihala som ruky 10 dni takmer vobec od seba a samozrejme som nic nedvihala. malu plnu salku ano. prvy tyzden som nerobila vobec nic. druhy tyzden som sa pomalinky zapajala. 15 den som soferovala a potom to uz slo.

mihalicka

Ahojteeeeeeee :D

Baby, prišla som včera na kliniku už o 10.30, nejako s predstihom. Na sálu som šla až okolo 14.00, o 15.00 som už bola nazad. Teraz mi je super, jasné, že to trošku ťahá, ale inak som úplne v pohode. Len tá noc bola zaujímavá. Chrbát samozrejme bolel, sadalo sa mi ťažko - ale zvládam to sama - si sadúť. Aj zuby som si umyla, učesala sa, najedla sa. Aj na wc som bola. Lekár aj všetok personál boli úplne perfektní. Na kontrolu a štichy idem 30. 3 do BB. Teraz budem týždeň u svokry. Prosto supeeeer.

Bratislava,
držím palce, nech si rýchlo fit už.

angel_angel

Ahojte dievcata, ja som holka, co bola s "bratislavou" na izbe, teda ak sa to da takto identifikovat :) ak vas nieco zaujima, kludne sa pytajte. Je fakt, ze som to zvladala asi trosku lepsie, ked som ju videla, ale neviem posudit, ci je to vekom. Podla mna skor ide o to, ze mam svoj prah bolesti trochu posunuty a ani pred operaciou som sa nebala, snazila som sa byt co najviac v pohode a zbytocne nepanikarit. Ale neviem posudit, ako to boli inzch, je fakt, ze mna to az tak nebolelo, skor to bolo neprijemne.. hlavne byt stale v tej istej polohe.. Tie, co to mate este pred sebou, drzte sa :)