Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
ja som si myslela, ze vcera uz mozem a to som mala deviaty den a uplne ma to znicilo. tak neviem, ale zase nechcem zleniviet

martinka54

bratslava
ja som prvy tyzden nerobila nic, lebo som sa bala kvoli prave prsku. a u mami som nesplachovala ani ja, lebo mi to bolo zatazko. doma mi to nevadilo

bratislava

martinka
to je fajn,ze ti je uz lepsie,ale ked si napisala,ze si behala po ihrisku,az mi zle prislo. podla mna by si nemala prehanat,aj ked necitis bolest.
to som sa aj chcela opytat kociek,co uz maju dlhsie po, kedy nastane ten prelom,kedy sa mozeme prestat setrit? myslim tak,ze kedy sa mozeme zacat normalne hybat,dvihat a nemusiet davat pri tom pozor...

martinka54

bratslava
ja som prvy tyzden nerobila nic, lebo som sa bala kvoli prave prsku. a mami som nesplachovala ani ja, lebo mi to bolo zatazko. doma mi to nevadilo

ihla

bratislava

som rada, ze ti je uz lepsie. Dala si celkom dobre otazky, tak babky piste, cakam odpovede - co sa tyka tych ukonov po opke.

bratislava

a este nieco dievcata, chcem vam povedat, ze ste mali vsetky pravdu s tou velkostou. lebo uz teraz vidim, ze su male, a to este odpuchnu:-(
dali mi 300ml, myslela som ze to bude pre mna vela, ta kocka co lezala so mnou dostala len 225, no ale ked som kuk do podprsenky, tak som musela hladat...

bratislava

a este som zabudla,mam hroozne velke brucho. boze co to je a dokedy to bude take? viem, ze ste to tu uz spominali, no nejak som to vtedy neregistrovala...
a stale ma drazdi na kasel,aj tie hlieny ste tu uz spominali,je to neprijemne, lebo teraz si kasel fakt nemozem dovolit...

bratislava

no dievcata, hlavne ihla, teba chcem ukludnit, dnes mi je lepsie. ale to rano! teraz som pochopila, co ste mysleli tym stuhnutim, lebo vcera som sama vstavala z postele a dnes rano som bez pomoci nebola schopna ani otocit hlavu ku hodinam, tak som len lezala a cakala, kedy sa niekto zobudi a pride ma postavit (manzel spal totiz vo vedlajsej izbe)...no a chcela som sa vas opytat, ake ukony ste vykonali same v tie prve dni, lebo ja by som aj bola schopna,ale sa bojim,aby som moc nenamahala ten prsny sval. napr.na zachode nam ide splachovac tak tazko stlacit, ze to si proste netrufam a take veci, i ked som dvihla tazku deku,alebo plnu salku,no ale neviem,pokial az mozem...