Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kappa

Bratislava Ahoj Bratislava jasne som spokojna odfotila ma kamoska dnes som 10 den po operacii takze tie fotky su este take cerstve idem ich tam poslat ..snad to zvladnem a mam tam napisat pod mojim nickom ze kappa????

martinka54

mihalicka
ja uz viem, ktora to je. ona sedi na stolicke. ty si ma tusim nepotvrdila na fb, aby sme si tam mohli pisat cez rp

mihalicka

Aháááá, takže som sa kopla a žiadosť poslala ktovie komu.... Nevadí, Bratislava, mááám ťa ! Aj mňa potvrď. :D

mihalicka

Martinka54,
netuším vôbec...je to zaujímavé. Ale tieto iniciály čo som písala, je čerstvý ,,člen", nová registrácoia, preto si myslím, že je to naša Bratislava :D