Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kappa

ihla Ihla pozrela som tie fotky co si napisala pocuj tie fotky su cisty grc mna keby takto niekto sfusoval tak ho zazalujem tak ze to nerozdycha cista katastrofa...tie sa co nevideli???

bratislava

no dakujem vam dievcata za svatu trpezlivost, treba uz fakt brat ohlad na moj vek, ja uz nie som na taketo moderne veci:DD
vobec neviem, co teraz, ako si s vami mozem pisat, nejako nahodou som odpisala martinke, ale uz neviem, ako sa tam zase dostanem,to bola skor nahoda...
no polodebil, co vam mam povedat...
zuujimalo by ma aj, kto su tie ostatne...

ihla

No hura :)
Ja som momentalne pripojena cez mobil a takto sa mi četovať na fb neda, takze ma asi vidis ako nepripojenu. Ked budem doma z prace, tak sa normalne cez pocitac prihlasim, ak tam teda budes... :)

ihla

mihalicka, ty nevies, ktora som ja? Ja ta mam v priateloch a teda asi aj ty mna uz, ci nie? Ja uz mam zmaknute aj tvoje foto, tie deti mas teda bohoveeee v tych oblekoch :))
teda ako som pisala bratislave, inicialy J.I. mam tam slnecne oluliare a ruzove tricko

martinka54

kappa
ano hlavne nezabudni napisat svoj nick, lebo ja som taka hlupucka, ze som ho nenapisala a som len cakala kedy ma tam vlozi :-)

bratislava

ma porazi
stale mi tam vyhadzuje, ze profil je momentalne nedostupny. to co je? konecne som sa tam dostala a teraz to nejde !!!