Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kappa

ja som taka trubka kedy mi posle neake to heslo alebo co este mi nic neprislo ak stihnem idem napisat popis o mojich prsiach to som nenapisala som ale trubica

mihalicka

Aj mňa odhlásilo a nejde mi prihlásenie, vraj behom pár minút.

Bratislava,
rodičia si zvyknú, neboj. Daj im čas. Ja som našťastie aspoň takéto veci riešiť nemusela. Vedeli to všetci okrem môjho otca a tomu som to nepovedala dopredu iba kvôli tomu, že by bol strašne nervózny a by sa bál. Teraz už vie, trochu pošomral a už je všetko super.

kappa

carol a este som zabudla platila som 2460 euro a to mam anatomicke implantaty bola som normalne v nemocnici v pondelok rano som prisla a v utorok som isla domov poobede...na plastickej chirurgi v nitre