Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
no mna z fb vyhodili, lebo ze tam volaco opravuju a nejde mi tam prihlasit. neboj nic zladnes vsetko. ja som skoro stale neni doma, lebo sa nudim

kappa

carol som 10 den po operaci a tie prve dni nebudem klamat boli take dost tazke ani nie prsia ale velmi ma bolel chrbat...jazvycky mam pod prsiami maju tak do 4cm snazil sa co najmensie:))nevedela som sa poriadne nadychnut ledva som sa hybala vsetci ma obliekali pmahali zo vsetkym a hlavne tazke bolo sa ulozit na spanok to som fakt trpela ale teraz uz je velmi dobre mam este tlaky ale take slabe uz som v relativnej pohode a dokonca neviem ako ine ale nemam ani modrinky nic take rany krasne sa hoja bud .tyzden idem na stichy co sa aj troska bojim ako to budem citit pretoze ked mi vyberal tie hadicky to bolo dost neprijemne uz som poslala aj fotky tak cakam na odpoved aby som si mohla pozriet galerku co ani netusim kde to najdem:))

bratislava

inac nasim som to vobec nechcela hovorit, lebo oni hrozni puritani, ale vyslo to najavo, reakcia hrozna, vobec to neprijali, tak som zvedava, ako to dnes dopadne, ked tam pridem :((
ozvem sa vam az vecer.
pekny den

bratislava

jaaaj, jasne, dakujem martinka, akurat som to konecne nasla, co si mi pisala, chcela som odpisat a uz si nebola online.
ale nevadi, videla som vas, snad sa do toho casom aj ja dostanem, majte so mnou trpezlivost.
teraz si idem este trochu lahnut, dnes idem ku nasim, tam budem aj spat, lebo mam nejake vybavovacky v bratislave, no to som zvedava, ako to tam zvladnem, lebo hned sa zadycham ked dlhsie chodim.

martinka54

bratislava
napisala som ti na fb, dole mas spravu sem nepis mena, lebo to kazdy cita. napisem ti ich cez rp na fb

bratislava

pridam ihla, tato fotka je aj tak nepodarena, ale ja sa malo fotim, a nic ine som tu teraz nemala...ale to este chvilu potrva, lebo keby som sa teraz odfotila, ty kokso, tyzden nenamalovana, a tie vlasy...:(((