Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

zara , u dr. cervena si mozes bud ES alebo nagory. Mozno ich tam ma v ambulancii ako vzorky. ja som omakavala len ES, ale opytaj sa aj na tie nagory

zara9

Ihla,
neboj,vsetko dopadne super a ty budes mat krasne prska:))Tiez som velmi zvedava na tvoje prve pocity po opke:)

Pozerala som v galerke fotky Livusky,ma pekne prska,ale vsimla som si,ze ma Nagory a ja som si myslela,ze Cerven dava len ES.Takze sa da vybrat znacka aj u neho?Lenze ked nemam s cim porovnavat,ako budem vediet,ktora znacka je pre mna najlepsia?

inanitka

ihla už sa nad tým pred opkou nezaoberaj lebo to bude ešte horšie,mysli pozitívne,ved tam ideš pre to aby si mala krásne prsička :)
hehe ako sa mi to lahko hovori ked ja mam ešte zopár dní pred sebou a neviem ani do čoho idem :D

inanitka

ihla moc ti držím palce,ubehne to ako voda a budeš mať po tom,budeš silna neboj čakame na tvoje pocity a celkovo na tvoj výsledok.držím palčeky :)

ihla

ahojte :-)

laila
Ano, idem k Cervenovi :) Nie som moc dosrata, sa az cudujem, taka kludna som a uz sa veeeelmi tesim, uz si predstavujem,ako sa pretrcam po firme s kozami a baby zavistne ohovarjau :D
Ale tak urcite mam strach z toho - ja na rozadiel od teba hlavne tej bolesti. A potom vysledku a komplikacii. ale na to ani nemyslim, lebo by som sa vazne posrala do tych neozehlenych perin :D

Dnes rano som si bola uz vybavit PN, vsetko fajn prebehlo, hladko, sla som prva - fajne. Uz len doriesit dopravu do bb a z bb a budem kludnaaaaa.

Takze uz zajtra baby :) jupiiiiii, budem na vas mysliet, stale uvazujem nad tym, ake je to super, ze som vas tu nasla, lebo ste mi velmi velkou oporou a dodavate mi odvahy.

Ozajky, este sa niekto pytal - asi laila? ci si berem barborkine foto - no a :D Uz mam nachystane pri zdravotnej karte :D ale mam aj livuskine, ze bud take alebo take.....

martinka54

mihai
ked si nestastna chod k niekomu na konzultacku za to nic nedas, vlastne ano 20eur, ale budes vediet nazor ineho doktora a budes vediet na com si.

martinka54

natal
drz sa dnes je tvoj den, nech ti dobre dopadne
ihla
ihluska moja zlata ty ides uz zajtra? vidis ako ti to rychlo ubehlo, hlavne ziadny stres moja :-)
lolo
ten tvoj tato je sto bodovy, musi byt fajn clovek