Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

zara
ja som mala na výber 3 druhy znaciek imlantátov, lekár povedal ze je to na mne kt. si vyberem, rozdiel je iba v cene, kvalita je rovnaká :)

84nika

sjuzi123
ano, mihai ti dobre písala, anatomy sa vkladajú aj pod sval aj pod zlazu, ako aj gulaté, len s jednou výnimkou, ze anatomy sa nedajú cez pazuchu.. Len implose s viac ml, uz zvyknú pod sval.Je to tiez blbost co písla o tom tvoja dr. na internete.. A preco neides tam do IEM k inému chirurgovi aspon na konzultaciu? Ved sú tam este dalsí dvaja, a skusenejsí od Jezovitovej ;) No je to tvoja volba, ale aspon na kozultáciu skús este k dalsím zajst, a ani Trska nemusí byt zlý...

martinka54

mihai
ja ked som sa trsku pytala na znacky, tak mi povedal, ze vsetky su dobre len je rozdiel aky je kohenzivny gel. dokonca mi vravel, ze moze mi gel objednat aky chcem, ze ta firma ti to urobi, ja mam polytechy.
ja si osobne myslim, ze platis hlavne za znacku

martinka54

sjuzi
ja som bola u trsku, ale mne robil aj modelaciu. viem, ze bola della, ta mala zase konicke prsia. este amina

mihai

ihla
s tymi znackami, ze jeden taku druhy taku. mozno to zalezi od toho, ze s kym maju podpisane kontrakty, toho chvalia :) tak to chodi. mozno ked ten isty lekar podpise o tyzden vyhodnejsi kontrakt s mentorom, zabudne ako predtym chvalil ES :p

mihai

sjuzi

anatomy sa vkladaju ciastocne pod sval ale kludne aj pod zlazu. 84nika to ma tak napriklad. nie ze len gulate. gulate sa vkladaju do urciteho objemu aj uplne pod sval. ci aj anatomy, to priznam sa, neviem. ale urcite ciastocne pod sval-ako mam aj ja, idu aj anatomy. Trska je dobry, vyborny by som povedala.

baby, pojdem, lebo mi to neda. nie ze by som bola vyslovene z toho nestastna, ale vo vsetkom sa rpem na sebe, tak preco nie aj v medzere medzi prsiami, ze. proste som cakala ze to budem vnimat ze su tip top tie silikony. sice mi Hedera povedal ze s tym mozem ist rovno modelku robit, ze videl uz vselijake prsia a toto je take dobre. ci to on nevravel lebo je to jeho praca :))))))))))) haha. stastni to ludia co im menej staci. kolko je bab co maju xy chyb a chodia sebavedome. a ved dobre maju. ved-dam vam vediet.

a kde trci ta wendy a dadus35 co sem chodili? ja som sem dosla opat, oni sa ani neozvu. uz mi to pride take, ze ked wendy potrebovala rady, vedela sem chodit. bolo by fer dat vediet ako dopadla, aj ked je to "len" net...

ihla

inak, uz mam kupeny aj flugalin :) Mi predpisala obvodna dneska. Paradne.

Moc to tu dnes spamujem, idem uz off, do prace mi treba padat. Ahojte babule :) Aj tak este dofrcim pocas prace...

ihla

zara

No ak ides k Cervenovi, odporuci ti ES :) ES su makke.
Ale aj nagor impelo ze su makkucke.
.... a vyznaj sa v tom :D
Niekto chvali mentor, iny na neho pinda...

zara9

Ihla,
tebe ide dat ES?Tie ze su take fajnovo makke,ako prirodzene a Nagor ze je dost tvrdy a to sa zas bojim,co ked zostane moc tvrdy,vies?
Kamoska si zas chvali Mentor,ze tie su super a potom sa v tom ma clovek vyznat:))
Asi sa spolahnem na doktora,aku znacku mi odporuci:)