Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

treska

Hlupane, teraz su najlepsie implantaty zo solneho roztoku, nie napustene silikonom. ZSolny roztok sa vstrebe, silikon robi neplechu, ked sa prederavi. Filduska, splnil sa ti zivotny sen, ze mas kozy? Dostanes do nioch raka a potom sa ti priority hned zmenia. Nezabudni sa ist ukazat na ulicu a chodit hore bez, aby sa ti vyplatili. Mojim snom je dat si implantat do lytka. Haha.

xjxj111

Ahoj Fiduska1 ja mám pod žľazou ale aj tak je to bolesť a dnes ma začalo páliť v lavom prsníku ale bola som na kontrolu takže je to ok, že vraj už by mali bolesti ustupovať tak som zvedavá ...

Filduska1

cau xjxj111.vidim,ze si v noci nespala, ani ty poriadne. Aj ja som zaspala o 2.00 nuz rano uz som aj tak o 6.00 musela byt hore.Silikony mam pod svalom. A tebe ich kde dali?

kiki

Ahoj ja som si tiež chcela dať silikónové kozičky, bola som tak pevne rozhodnutá ako nikdy! Ale už mám tých "črepín" na JOJ-ke dosť... je to predsa len zásah do organizmu. Ja viem, nie také veci si ľudia dávajú robiť. Ale v nemecku je nakazených 5000 žien... na základe nejakej látky, ktorá sa z tých silikónov uvoľňuje. A tvoj chlapec, muž, resp. manžel ťa bude mať rád takú aká si!!!! Tak si to poriadne rozmysli, potom už krok späť nebude...

Filduska1

Cau xjxj111. Veruze aj mna to boli ale len taku min. ako ty hovoris. mne daval silikony cez pazuchy,ze vraj preto nemam take bolesti.Ako mas dane ty silikony, cez prsnu ryhu alebo cez pazuchu?

xjxj111

Ahoj Filduska1, chcem sa ťa spýtať aj teba to tak bolí ked vstávaš z postele a ked si máš ľahnúť lebo mna dosť až to páli ale inač v pohode... ty ešte máš bolesti?

srdiecko

a nebojite sa,ze vam to nejak uskodi??Sak teraz o tom dost vela hovorili,ze mnohym zenam sa ten silikon roztiekol a dostal do mozgu.Nebojite sa?Lebo aj ja chcem podstupit nieco take,ale strach je strasne velky...