Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martina281

Ahojte,
ako to tu tak citam, tak zistujem, ze vacsinu z Vas vychadza zakrok nejak malo Sk. Bola som na konzultacii a vyratali mi 80.000,-Sk. To je na vychode take lacne alebo co?

eleni

mam zatial termin u gubu, ale dnes som volala s minarovjechom. este nie som rozhodnuta. a mozno si dam spravit prsia tu u nas (ateny). preto som sa pytala na ten let.. jeejda ja sa fakt neviem rozhodnut ako to spravit. v polke maja idem na 2 mesiace na svk,tak neviem ci ist dovtedy tu, alebo potom na svk.neviem jak sa budem zotavovat, mam totiz rocneho syna... POMOOC,jak to spravit?? :))

livaa

ELENI
To ako budes zvladat nieco robit po zakroku je individualne u kazdeho inak,niekto je schopny uz na 3 den,niekto az neskor....Ale prve 3 dni su krusne,potom je to zo dna na den lepsie....na 12-14 den sa vyberaju stehy,letiet potom mozes,moja kamoska je tiez po a na 9 den bude letiet...mas obmedzeny pohuyb rukami,ci uz nieco tazke dvihat,alebo samotne ruky dvihat,to uvidis sama co mozes a co nie....

eleni

kocky ktore ste uz po, alebo aspon viac informovane ako ja :) mozte mi prosim vas povedat, ako casto po operacii je nutna kontrola, kedy ste boli ako tak schopne sa uz o seba SAME postarat, a pripadne, co si myslite, kedy najskor po zakroku mozem letiet a podobne. bohuzial ja sa na osobnu konzultaciu dostanem az 2 tyzdne pred zakrokom... a toto by mi som mala vediet. pomoze mi to rozhodnut sa! dakujem!

ella123

jaaaaaj keby som mala asponn nejake tie prsia ja nemam ziadne este aj mmam jednu bradavku vpacenu a jednu plochu takze ta jedna ani nema ten klasick tvar bradavky otrasneee:-((((komplexy jak hrom mam:-(((((

livaa

Alenka
Mas uplnu pravdu vo vsetkom,nezalezi na velkosti ale na tvare....ale bohuzial niektore, ktore su po detoch a po kojeni nemaju uz ani ten tvar,asi nevies o com hovorim,to pochopis ked budes mat deti....preco sa necitit zenou a nepomoct si ked mi to pomoze a ked na to mam??? Urcite kebyze na to nemam tak do toho nejdem.....Ja som po a som spokojna.....

alenka

MUZI NEMAJU RADI PRIVELKE PRSIA ... VELKE SA IM HNUSIA .... KAZDY MA BYT RAD ZE MA CO JEST A MA DOMOV A NEZAOBERAT SA TAKYMI HLUPOSTAMI! KAZDA ZENA JE PEKNA A AJ KED MA MALE PRSIA...... CLOVEK MA BYT RAD A MA BYT SPOKOJNY AKO HO STVORIL PAN BOH...