Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

Silvia a
No prve dni su najhorsie,tak pocitaj ze nebudes robit nic a ani nebudes vladat a najma s malym,je lepsie keby ti niekto pomohol,alebo kebyze bol u rodiny kym sa das dokopy.....

livaa

Mely
Ahoj no tak ja si neviem predstavit ze by som mala ist hodinu po zakroku domov,bola som ubolena a najma som este bola pod vplyvom narkozy,bola som ospala,nevladna a navyse mas zavedene hadicky s flastickami kde vyteka ten sajrajt a krv a s tym chodit a vlacit to.....a kde ti budu zavadzat implantat pod sval alebo pod zlazu?? Lebo pod zlazu je to menej bolestive...
Ale kazda sme ina a inak to prezivame,to je individualne.....

mely

Ahojte, idem v maji na operaciu a asi hodinu po prebrati z narkozy by som mala ist domov. Nie je lpotrebne podla vasich skusenosti zostat radsej este na 1 noc na klinike? Ak sa doma vyskytnu nejake komplikacie tak si sama asi tazko poradim,..lekar tvrdi ze je to normalne ist hned domov.Rada by som pocula vas nazor. Dakujem

fifka

ahojte, zaujimalo by ma, ci je mozne po case spavat s implantatmi na bruchu... Ja v inej polohe mam problem zaspat...

silvia a

Ahojte,chcem si dat urobit prsia,mohli by ste mi napisat neake rady a informacie pred a po operacii?? Chcem pripomenut ze mam 2a pol rocneho syna,budem to zvladat s nim sama???Dakujem

miska

lenka226 ahojcek.moja myslim ze u kazdej je to inak.ja som bola pre istotu cela modra.cast okolo rebier a podbrusko som mala cele zapuchnute a po operacii asi na stvrty den som bola sokovana lebo som bola cela modra.ja som uz v pohodicke-spavam v polohe truhla-koooonecne a korzet som uz supla do krabice.som cela heppy a dakujem kazdy den za slnko koli ktotemu som vytasila kratke rukavi.moja zlata,ako hovori kazda jedna po zakroku-stalo to za to.skoro sa daj do pohodicky a uzi si svet medzi nami co maju prsia podla snou.krasny den.

lenka226

Miska
Dakujem moja,este nosim tu hnusnu podprdu,ale uz sa tesim na leto ze si ju dam dole a kupim si pekne plavky.Aj teba bolela prava strana viac po zakroku?Ja mam celu pravu stranu aj ruku velmi oslabenu.

miska

LENKA226 AHOJ MOJENKO.KAZDUCKY DEN TU CAKAM NA TO,ABY SOM SA DOZVEDELA CI SI V PORIADKU A AKO SA CITIS.MYSLIM NA TEBA A MOC MA TESI,ZE UZ MAS PO ZAKROKU A SI STASTNA.TESIM SA ZAROVNO TEBOU.ODDYCHUJ A DAVAJ NA SEBA ESTE POZOR.LETO A VLASTNE AJ SAMOTNE PLAVKY CAKAJU...TAK SA USMEJ A SPOMEN SI NA MNA KED SI ICH DAS PO PRVUCKY LETNY DEN NA SEBA.TO ISTE UROBIM AJ JA.KRASNY DEN.

livaa

FIFKA
Ja mam novy typ od znacky Meghan a vola sa Inamed,dr. mi povedal ze lepsie sedia....inac zasadny rozdiel v tom nevidim....nechala som si poradit...