Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

JAJA
Ahoj moja to mas pravdu,je super ked ti niekto poradi a odpovie na otazky o ktorych nemas zdanie,je super ze su take stranky ktore pomozu:-)))

jaja

caute liva a lenka
pisem lebo mi prislo smiesne, ze takto pred mesiacom sme bezhlavo hladali informacie ako tieto kocky a boli z toho na nervy
a dne s sme sme uz mudre - myslim v tom dobrom a radime tym dalsim, je to pekne ze si tak pomahame asi o tom je to zdravim vas ste super

lenka226

Silvia A
Chod na www.siklienka.sk a tam sa pise o operacii a po.Ja mam synceka,bude mat 2 roky v juli,a ten prvy tyzden sa to fakt nedalo,museli mi pomahat rodicia so vsetkym.Druhy tyzden je uz v pohode,len by som ho nemala dvihat.

lenka226

Mely
Tak hodinu po operacii si ani ja neviem predstavit ist domov,vsetko ma bolelo a ledva som sa hybala,radsej ostan aj cez noc,na druhy den je to predsa o trosilinku lepsie.

livaa

JOZA
Hadicky boli zavedene z boku pri prsiach este pri operacii ti ich zavedu,aby vytekala z tamdial ta krv a ten sajrajt,aby sa to pekne vycistilo a to odtekalo do flasticiek....

slavka 79

mne doktor guba hovoril, ze u neho ostavam na noc. ja som sa uz rozhodla, pojdem k nemu, aj ked musim cakat do konca maja. tiez si neviem predsatavit, ze by som sla dve hodiny po operacii domov .

livaa

FIFKA
No to som aj ja zvedava,lebo zatial spim na chrbte ale sem tam si lahnem na bok raz na jeden raz na druhy,este prava strana ma troska pobolieva ked sa pretacam v noci.....ja som tiez zaspavala len na brucju a vidis da sa to....niektore caje pisali ze si podkladaju prsia vankusmi ked chcu spat na bruchu ze im vadia,tak neviem....uvidime po case....