Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenka226

Joza
Tych drenov sa vobec neboj,to vobec neboli,ako Jaja pise,akoby ti niekkto tahal vlasy:}
Aku znacku mas teraz?A preco si ich davas menit?Chces vacsie?

suzy

ahojte,velmi ste mi pomohli,ziskala som vela informacií,zo zaciatku som bola leik v tejto teme.Uz asi rok uvažujem ze si dam zvecsit prsia,ale teraz som uz na 100% odhodlana.Na konzultaciiu idem v pondelok ku Kačmarovi.Tak mi drzte palce aby vsetko dopadlo jak si to planujem a predstavujem :)

eleni

ahojte kocky,
dobre sa to vsetko cita, aspon si tvorim aku taku predstavu co asi ma caka.. no a idem 14.5. ku gubovi.. jejda, uz ma chyta pomaly panika..

livaa

MELY
Ja ich mam vlozene rezom po prsami,a tiez som nemohla dvihat ruky,takze na tom budes podobne aj ty....ked su pod svalom tak to vobec nevadi,ked budes kojit,ale to ti vsetko povie tvoj doktor na konzultacke co a ako....

livaa

SILVIA A
Ja som si dala robit prsia v Ke v Chirmed,kedze som z KE. Tiez som sa nevedela rozhodnut,ze kam,ale odporucili mi to viacere spokojne zakaznicky...

joža

Jaja.Zľakla som sa tých hadičiek,nikde som o tom nečítala že to dávajú.Ale verím že sa to dá vydržať.Si zlatá že si mi o tom napísala,ďakujem.

jaja

ahoj joza ak iba kvoli drenezam nechces ist do chirmed tak sa nemas coho bat
vobec o nich nevies , necitis ich iba vidis niekde na boku stat 2 flasticky keby sme ti nepovedali ze ti idu z tela von hadicky k tym flastickam tak o tom ani nevies
iba vyberanie je neprijemne ale nie bolestive, ako keby ta niekto potiahol za vlasy a ty si povedala auuu, a to sa ti stalo predsa v zivote 1000 krat ze
fakt tie dreny su najmenej pohoda