Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joža

Mely ahoj.Ja mám implantáty vložené cez podpazušie,ruky som vôbec nevedela zodvihnúť,ani deodorant som nemohla používať.Dreny som nemala,ale jazvy skoro vôbec nevidno.Ja tiež uvažujem nad novými implantátmi,tieto mám 5 rokov,operovali ma v B.B.Chcela by som ísť do Chirmed ale začínam sa báť tej drenáže.Zabudla som,aj ja mám implantáty pod svalom,mám 280 ml.

mely

Zatial nemam deti, no coskoro by som chcela. Je lepsie si to dat pred alebo po kojeni? Ja nemam ale ziadne prsia, taze nemam co po dlhom kojeni stratit.. A nevadi to tomu silikonu ked sa prsia naleju mliekom?

mely

Slavka 79
mam na teba par otazok kedze sa aj ja chystam ku Gubovi.
Uz som sice objednana u Fabryho, no zvajujem to kvoli tomu skoremu odchodu po operacii. Guba ma najskorsi volny termin az na konci maja? Chcela by som za nim ist, uz som tam sice bola, ale on tam prave nebol alebo tam bolo vela ludi a nemala som cas tolko cakat. To prostredie posobilo to tam na mna tak zvlastne..
Kolko budes mat kubikov? Ukazoval ti aj fotky? Dal ti aj na vyber z roznych znaciek silikonov? A kolko ta to stoji? (Mna 70000)
Dakujem pekne papa

silvia a

livaa
Ahoj,chcela by som sa ta opytat kde si si dala robit prsia,neviem sa rozhodnut kde si ich dat robit,pretoze v nitre je sukromna chirurgia PJNCH a doktor ktory ju vlastny je rodinny znamy,ale on by mi tu operaciu nerobil (ani neviem aky doktor mu tam robi) a nechcem aby sa urazil ked by som dala robit niekde inde.Neviem co mam urobit.

mely

Livaa, Lenka226

dakujem za odpoved:) Som objednana u Fabryho, budem to mat pod svalom a cez podpazusie,da mi aj dreny. Na posoniumclinic sa nezostava na noc, takze som nemala na vyber (aspon v ramci tejto kliniky)samozrejme mam na vyber aj inu kliniku. fabry bol velmi fain,mal pekne fotky so spravenymi prsiami.Tak preto som sa hned rozhodla. Teraz zacinam pochybovat,ci to nie je nebezpecne ked by som isla hned domov.Chcem ist aj za Gubom,tam sa zostava na noc.
Mala by som dostat 240cc,to je vraj max. co sa mi zmesti. No neviem,chcela by som viac,ked uz podstupim taky zakrok, tak nech to aj vyzera:)

Ma tu niektora z vas silikony vlozene cez podpazusie? Nedaju sa potom ani zdvihnut ruky a deodorant absolut

fifka

je fajn, ze existuje taka vymozenost akou je net, lebo info od vas, baby, su nenahraditelne. Dodavaju mi odvahu k plastike.
LIVAA
no, takze nie som, vidim sama, ktora spava len na bruchu :)ked sa ti dateba spat v inej polohe, tak hadam aj ja na chrbte ci boku nebudem mat problemy zaspat. Len dufam, ze to nebude natrvalo.
A zaujimalo by ma, ci po hadickach nezostanu trvale jazvicky...

india

Ahojte baby,uprimne vam zavidim ze to uz mate v zdravi za sebou.ja sa tiez chystam.pocula som ze v BB robia krajsie ako BA. poradite mi kontakt na niekoho v BB.Ale nechcem sa dat uspat,len v lokal. anesteze.Absolvovala to uz niektora ?MAjte sa krasne

livaa

Anastazia
Presne ako vravi JAJA, boli sme v tom istom zariadeni a vo vacsine pripadov sa dava aj pri inych typoch operacii....

jaja

anastazia
vsade tie hadicky - dreny nedavaju
ale je plus ak ich pl. chirurg dava pretoze to znizuje riziko vedl. ucinkov implantatov- vznik kapsuly apod. puzdro svalove tak ostane ciste a ten sajrajd ide z tela von a vyberanie neboli je to iba neprijemne ten pohyb a chvilu tlak ale si omamena este sedativami a infuzkou takze to velmi nevnimas tolko z mojej strany ak ich davaju bud rada pa