Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenka226

Joza
Predoperacne aj mne robili v Chirmed den pred operaciou.Brali mi krv,doktorka ma pocuvala,robili mi ekg srdca a usg prsnikov a to je asi vsetko.Dokopy som to mala vybavene do pol hodiny,platila som celu sumu naraz,takze neviem presnu cenu len za predoperacne,ale je to okolo tych 2.000Sk interne a usg prsnikov,tak nejako,mozno 500sk viac alebo menej.

jaja

suzi ak myslis na cakacku v chirmed caka sa iba tyzden - dva su velmi flexibilni
ja som tam bola v polovici marca a sla som 4,4,
a teraz mi kamoska na fore plasticky chirurg pisala ze bola na konzultacke dnes v chirmede bola nadsena a termin ma 24,4, ak ti to pomohlo som rada ahoj

eleni

dakujem za podporu kocky! :)
veru je to cakanie strasne, a hlavne sa hrozne zacinam bat, aby to dobre dopadlo a aby boli prsia podla mojej predstavy...

mely
strasne rada by som ti zodpovedala vsetky otazky, ale bohuzial neviem..
zijem v atenach a na svk priletim az 2 tyzdne pred zakrokom. na konzultaciu idem az 30.4., tak sme sa dohodli s Gubom. vraj to staci na to aby sme vsetko stihli vybavit. ale predoperacne mi bude robit internista ku ktoremu patrim. viac zatial neviem. aj to ma stresuje :/

livaa

suzy
No maju toho dost,neviem ake su cakacky,ja ked som bola na konzultacii,tak som sla az o mesiac a pol,ale len kvoli tomu ze skor som nemohla....ale urcite najde skory termin,drzim palce a daj vediet ako si dopadla.....

suzy

joža,chcela som ist na konzultaciu v sredu jak som volala,niekde sa totiz da kedykolvek,ale takto mi to dohodli,asi toho ma fakt vela,neviem...