Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pegy

Caute Trin a Silvia! Ja idem do Esthetiku k Dr Jezovitovej. Mam strach skor z nejakych komplikacii inac sa uz tesim. Potom sa urcite ozvem .

sofii

Livaa, ďakujem prosím ´ta ako dlho si čakala po konzultacii na operáciu kolko ťa stála? A nevie niekto o dr. Kačmarčíkovej zo Šace aká je čo sa týka operácie či to už niekoho operovala?

anjelik

ahojte,chcela by som sa opytat,kolko asi investujem dokopy,za operaciu a vysetrenia?uz dlhsie rozmyslam nad operaciou,ale neviem sa rozhodnut..dakujem za odpoved.

jaja

no ja si tiez myslim,ze zvacsovat si prsia pokial nejde o plasticku operaciu napr.po odstraneni prs alebo po inom drastickom zakroku je nepotrebne.fakt vam az tak zavisi na velkosti prs?ine veci su ovela dolezitejsie

modroocka55

Dnes som manzelovi hovorila ze niektori alebo niektore tu maju negativny postoj k operacii poprsia napr.ze ako to bude vyzerat ked budeme mat 70 a silikony ze budeme trapne a on mi mato hovori a to nie je trapne ked mate 25 rokov a prsia ako 70rocne?Tak preco si ich neurobit ked sa to da?

silvia a

Ahoj Pegy,
drzim peste!!drz sa,neprepadaj panike:o))ja idem v piatok a zatial sa snazim mysliet pozitivne.No uvidime co bude buduci tyzden:o))

ad

podla mna je proti prirode davat si silikon do prs vizera t odost umelo a nevedela by som zniest pocit ze mam umelu gumu v prsiach

pegy

Caute baby! Mna to caka vo stvrtok ,uz ma aj chyta depka, aby to dobre dopadlo.Tie co ste po zakroku dostali ste aj nejake lieky na bolest ,alebo staci ibac?