Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

sofii
Ja som bola v Ke v Chirmed. Som spokojna,som po 5 mesiacov. Operuje tam dr.Kacmar a dr. Magdo. je to tam male ale utulne,vsetci su velmi mili a ochotni. objednaj sa na konzultaciu a uvidis sama aky dojem na teba urobili.

sidka

Ahojte dievcata, chcem vas poprosit, ktora mate skusenosti s upravenym hrudnikom a kojenim? Chcem podstupit operaciu ale bojim sa ze tak o rok by som chcela babo, ci sa mi v tehotenstve silikon neposunie. Budu mi ho davat pod sval. dakujem velmi pekne.pa

silvia a

Este jedna otazocka,
docitala som sa zevraj anatomicke su drahsie ako okruhle,no mne bude davat okruhle (neviem sice ake)ale doktor povedal ze su drahsie o 15 tisic od anatomickych..hm..Tak teraz uz tomu vobec nechapem...

silvia a

Ivica a Trin,
no tak toto zaujima aj mna:o)))
a urcite k tomu pridam este neaky ten dnicek,potom sa uz vyhovarat nebude dat:o))))

marselitta

ahoj modroocka55
ja idem tiež do BB k doktorovi Červeňovi a termín mám 18.9, tak keď ty prídeš, tak ja už pôjdem domkov. odkiaľ ináč si? ja z MT, tak to mám nejakú hodinku cesty cez Šturec. Dúfam, že ma manžel nevytrápi kým prídeme domov. napíš svoj mail, pokecali by sme.