Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Modroocka55,
ja som nastastie na materskej,neviem ako by som to inak zvladla.Ty mas tiez nizky tlak? ako ti je?kedy to citis najviac?

silvia a

Mordoocka55,
stehy vonku vsetko ok,mozem robit rukami vsetky pohyby,mozem sa konecene cela sprchovat:o)
Co sa tu dialo nie som v obraze,zase moj milovany nizky tlak!!!

janiq

tibco, to je od teba pekne, ze mas snahu nieco nam "vysvetlit", ale fakt nemame zaujem. Vsetky, co sme na tomto fore, mame vsetky potrebne info typu: nie je to zivotupotrebna operacia, prsia nie su vsetko, atd., atd., atd. Proste sme tu operaciu chceli a hotovo. Tvoje nazory nas absolutne nezaujimaju. Laskavo sa zdekuj, vazne si uz trapny.

modroocka55

eli23
citim sa jak tak...chrbtica ma boli hlvne plecia zadna cast a sval nad prsiami...ale je to lepsie nez vcera