Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

fiha tu to zije...
eli ja idem zajtra na kontrolu, ked ma odfoti a preposle mi tie fotky tak ti ich poslem PRED aj PO nech sa prepadnem ,pred to bolo otrasne nic...ale mali by sme davat aj tie aby bolo vidiet jak sa da vyj...s prirodou s prepacenim...
modroocka cecula vitaj!
rebeka65 musis citat a citat, vzdy ked pride nova snazime sa jej odpovedat,ale aspon zakladny prehlad si vyhladaj, chod aspon od jula /posledne pripady/ aby si mala konkretnejsie otazky,lebo je to stale o tom istom...
babulein aj ja som mala drenaze az dva dni/neplanovane/, lebo z laveho mi stale cosi "drenazovalo" ale potom ich vytiahol a len prelepil bez stichu a sla som domenka...

silvia a

Babulein,
fotky mam zatial iba po,pred ma este doktor,tie ma ani tak moc netrapia:o) ja mam 350,375ml ale niesu take velke ako som cakala,co sa tyka drenov je to v pohode necitis tie hadicky,inak mne sa casom vytvoril hematon ale pekne vyteka cez ranu ziadna tragedia.ostane ti po nich iba malilinka bodka.

trin

skoro kazda operacna rana sa pozakroku drenuje.dern ti podtlakom nasava z rany prebytocnu krv do drenaznej flasky krv,aby sa ti nevytvoril hematom.spravidla sa na druhy pooperacny den odstranuje, akurat su to stehy navyse okrem rezu.

babulein

baby, akurat citam v nemeckom fore nieco o drenazach, tu som sa s tym este nestretla, ale pise kazdy iba o vysledku a nie o neprijemnych veciach?? ake drenaza s hadickou to preboha su?? diky za info

babulein

ahojte baby...chcem tiez prispiet do albumu, samozrejme az ked sa zohaja a odmodria :) op mam tento pondelok. nervozita stupa. prave dnes som si kupila najlepsi krem aky mi mohli ponuknut v lekarni na jazvy-skoro som odpadla..aky ste pouzivaly vy?? a este jedna klasicka otazka.co ste is zobrali na seba po op?? asi si musim kupit nejak koselu XXL :)

papa