Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

Livia a - ano mna to este len caka :) diky za podporu, urcite Vam vsetkym co ste este pre napisem ako bolo...uz mi zacina cukat:)

Livaa

babulein
aha takze ty ides este len,som myslela ze si po :-) tak ti drzim palce,a hlavne sa daj dokopy po zdravotnej stranke,cajickuj,kloktaj,aby sa ti to nezhorsilo a aby si uz bola po zakroku,drzim palce.....

babulein

Livia, poslem, nel op mam teraz v pondelok tazke par dni este musim pockat :)
ale co ma viac trapi, dnes som sa zobudila s bolavym hrdlom a tecucim noson :( co teraz?? berem homeopaticke paragrippe a sirup na hrdlo..dufam ze mi nepovie ze sa mam otocit na opätku a prist ked budem zdrava...pa

Livaa

BABULEIN
posli mi svoje fotky na mail a ja ich hodim na stranku kde mame fotky.....fotky su samostatne na rajce nie s holkamy z omlazeni,je to na mojom mene.....

ivica

Tiez spim ako v truhle - doslovne, ruky zlozene v lone, lebo neviem co s nimi, odjakziva som spavala iba na boku, tak sa sama divim ako to uz dobre zvladam...to je dobry priklad toho ze clovek si doslovne zvykne na vsetko...a osprchovat sa mozem az o tyzden po vybrati stichov a opatrne!! Zatial mokra hubka na umyvanie a tie hygienicke vlhke kupovane utierky. Da sa to vydrzat. Jazvy mi dnes po tyzdni pozrel a prelepil, ale som ich nevidela /cez tie kozicky/ lebo som lezala. To je tiez novy poznatok. Nemat prehlad jak pred tym "na letisku".

trin

nie rajec ale rajce:) to maju cesky je to pod heslom a davaju si tam foto pred a po aby si videla ako to vlastne vs vizera