Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

silvia a
dik moja,ja v praci nemam casu byt na nete az ked tak doma,ked nemam nieco ine na praci,inak vidiet moj mail kebyze niekto chcel poslat fotky na iny mail,ale to je jedno.....zatial sme len dve.....

silvia a

Modroocka55,
mne velmi pomahal na chrbat fastum get,hotovy zazrak!! pred spanim ma pomasirovali natreli a tvarila som sa ako v nebi:o))

silvia a

Modroocka55,
mam stredny profil okruhle 350,375ml,to spanie na chrbte je horsie ako katastrofa!! Ja som spavala iba na bruchu a zaspat na chrbte bola pre mna hotova katastorfa,ale zvikla som si,zo zaciatku som spavala v polosede asi tri dni a potom ako v truhle:o)

silvia a

Modroocka55,
bolesti ani nie iba sem tam troska zastipka sval ktory mi musel narezat koli implantatu,bolesti som nemala skoro ziadne ani tabletky som nebrala,dva krat som si dala tabletku od bolesti ale to ma bolel strasne chrbat.u kazdej je to individualne.

silvia a

Modroocka55,
umyvanie je dost komicke aspon v mojom pripade,od pasa hore iba mokrou handrickou:o))zalepeneho sa nesmiem chytat, dnes idem na stehy tak uvidime co bude dalej.

modroocka55

silvia a,
no dobre tak na to si budem musiet pockat kedze na vyberanie stichov idem 1.10.ako ste sa zacali umyvat a kedy?