Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Modroocka55,
ahoj tie fotky su moje a livi,a vidiet ich budes ked posles tvoje fotky na rajce ktore vytvorila livaa,ked posles tvoje fotky budes mat pristup a mozes vidiet aj tie nase.

ivica

ok silvia spravne, ponukala som ti svoje,/kuk mail/.., ale len na mobil zatial, tak ja sa posnazim dostat foto od doktora najprv do mojho PC a potom dalej do sveta.... koncim, dobru noc dievcata a nech sa vam krasne spi na chrbtoch!!

silvia a

ivica,
a co ty? mas nocnu?hehe:o)
ja moje fotky davam iba na vymenu,ked si das fotky na rajce budes ich videt.o))

ivica

silvia ty este ponocujes? ona chce asi vidiet tvoje fotky, sak aj ja...
babulein, drenaze ako take nebolia, vytahovanie je trochu neprijemne a ake rezy ? po drenazach su len dve dierky /mensie prelepia, väcsie asi daju stich/ ale nestresuj sa niekto nedava vobec, a bud rada ak ich mas, je istota, ze je to "ciste" vnutri... a rezy po implosoch som si ich este nevidela, zajtra prva kontrola...

babulein

Ivica, takze si bola necakane dve noci v nemocnici?? tie drenaze teda vobec necitit?? a aky velky je ten rez??? Silvi, poslala by si mi fotku?? znamena ze si mala jedno prso mensie??u mna je to to iste, 300 a 315....biteeeee posli mi fotku...mela2@gmx.at....prosiim...
bol niekto u Gubu z Vas??Dakujem

ivica

jaj sory eli sa pytala na menzes a livaa na fotky, takze fotky poslem livkee a eli odpovedam: detto mi vysiel menzes na den op, nasadila som hormony od lekara , vravel tri styri dni pred a fungovalo to, potom som ich vysadila tri dni po op a uz mam menzes...proste som to posunula len o tyzden, je to ok