Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sara13

Caute holky, ja tiez uz dlhsie rozmyslam nad zmenou tak vas chcem poprosit ci mi viete poslat fotku ako vyzerali pred a ako po. Stale vaham ci to urobit alebo nie, mam trosku strach. Ale dost nad tym stale uvazujem.

silvia a

Ahojte,
vcera som si obliekla konecne tricko po akom som tuzila cely zivot a poviem vam ze mi bolo az smiesne ako kazdemu hned padli oci do vystrihu:o)len vecer som sa uz maskovala,bolo na mna vela tolkej pozornosti:o))

zrkadielko

ahojte,
uz som 2 tyzdne po, prsia mi uz zhora odpuchli, uz su pekne makke,ale dole akoby este neodpuchli,su tvrdsie, nerovnomerne odpuchaju a trocha to vyzera zdeformovane-ako ked ma niekto druhu bradu,ale na prsiach,dufam,ze to je len opuch.mali ste to niektora?

micuska

Ahojnte,
Modroocka, Pegy, chcem sa Vas opytat, kde mate ulozene implantaty, pod sval, alebo zlazu?
Mohli by ste mi poslat fotky PRED? , aby som bola v obraze, ci nahadou nepotrebujem modelaciu.Zajtra idem na konzultaciu a v stredu tiez, potom dam vediet, ako som dopadla.
Za foto vopred dakujem.

mika1821

kuki....mozes aj mne dake foto poslat pls...mika1821vhotmail.com ...bola by vdacna..vazne...stela y som aj ja konecne zdvihnut sebavedomie,bo ma to strasne deprimuje tie moje male prsia...