Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

bejka
dr. Kacmar je z Chirmed na Dominikanskom namesti v Ke,je to najma mili a ochotny clovek a super doktor,pri nom mi vsetok strach opadol...

Livaa

trin
moja trpezlivost,kazda sme to prezivali inak,viem ake to je vstavanie z lahu do sedu,nic prijemne,ale prejde to....ok ked budes mat foto tak to posles:-)

bejka

liza..tak Ti prajem skore uzdravenie...Dr.Kacmar kde pracuje?mas aj nejaky kontakt na neho?..ja by som chcela tiez take len sa bojim aby to pri mojej vyske nebolo moc..mam166cm a 5Okg...a ty?

trin

livaa,
foto ti poslem az po prvej kontrole,ked mi da dolu leukoplasty.mam to aj site aj lepene,tak to nie je az taky des ako to z neho robia:)

trin

Silvia a,
vravel mi,ze ti zavolal miesto toho aby to najprv odoslal.nie je z tych co by preverovali:)lebo mi to hned referoval.do kedy budem mat tie debilne bolesti z lahu do sedu,ide ma z toho porazit,to je na tom to najhorsie,bee

sjuzik

zuzana123
ja nic len ze su drahsi troska ale dobre je to na partizanskej 2 esthetic, super doktorka a da ti velkost aku ti najvacsiu moze dat , nejak inde..

Livaa

sjuzik
super,posli mi ich na moj mail,ked kliknes na moj nick,zobrazi sa Ti moj mail,nasledne Ti poslem mailom info