Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

jeny,
vies co ja som bola sklamana este ked boli opuchnute,sa mi zdali male,chcela som take prsia ako ma cifrova,no co uz lepsie ako nic:o))

alica 00

ahojte aj ja si chcem dat spravit prsia.
mam uplne malinke teraz..
ked mam teraz male mozem si dat aj 3jky???
to je kolko ml.??
vobec sa vtom neviznam..

j

Jeny: neviem, ake si mala ceciky predtym. Ale ja ziadne. Inak ony ti este odpuchnu. Mne to trvalo asi mesiac. Boli ako take bambule a zrazu raz kuknem a boli ovela mensie...Inak jazva mi mokvla dlho, ale uz je to ok a hojim sa.

j

Ahojte, ja so bola pred 4 rokmi na zvacseni a dali mi 240 ml komplet pod sval. Ale lavy prsnik sa mi dobre neusadil (asi zle urobena kapsa) a tahalo mi ho velmi hore. Takze tento rok v oktobri som bola v CR na reoperacii a dala som si rovno vacsiu velkost. Lebo tie 240 mi urbolilo len male dvojky :( stale som musela nosit vypchavky - proste o nicom. Teraz mam 405 ml a su take trojky. Ale akosi sa mi scvrkli :)....aj doktor mi povedal, ze keby mi ich on osobne nedaval, tak by neveril, ze su to 405, ale max. 350. Takze asi tolko :)

jeny

silvia a nemala si pocit že sú obrovské...jedno mám krásne zahojené druhého mi trošku zateká..uvidím aká bude tá jazva

jeny

j a ake si mala pred tým ja som 2 týždne po operácii mám 375ml zdajú sa mi strašne velké...zmení sa to ešte..

sonka

ahojte
mne sda pacia prsia evi cifrovej ma ich naozaj dokonale...

zevraj si ich dala robit v banskej bystrici..
neviete aka tam je klinika????
dakujem.
mam zaujem si to dat aj ja ..