Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

j

Uz mi to nemokva, kazda mast mi vtedy robila zle, tak som si to len umyvala odvarom z repika. To mi pomohlo. Teraz si to natieram len gelom Dermatix. Ten je na jazvy. V CR ma to stalo 50 tis. KC. Takze asi tolko co tu. Ale ja som isla preto tam, lebo tu som uz doktorovi neverila a ten v CR mal dobre referencie.

alica 00

ahojte
bola by mi ochotna niaka z vas poslat foto ?
chcela by som to vidiet ako vyzeraju vase prsia po operacii.

ja si to chcem tiez dat ale sa aj bojim ze nebudem spokojna..

liza

bejka
Dakujem.Dr.Kacmar pracuje v Chirmede v KE.Tej velkosti sa nemusis bat,aj ja mam 164,52 a vobec nie su velke,prave naopak,brala by som aj vacsie.

Pegy

Alica00 velkost sa vacsinou dava podla postavy a obvodu pod prsami, to zalezi od lekara ake ti odporuci ,samozrejme to mozes ovplivnit tvojim rozhodnutim aj ja som si dala vacsie nez mi doporucila a je to ok.