Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dada

Caute baby ak to prežijem tak od pondelka som vo vasom klube .....mam take zmiesane pocity moc sa tesim a mam aj velky strach ...je to strasne divný pocit uz aby som to mala zasebov....drzte palce

ester22

Baby zavidim Vam co to uz mate za sebou.. :) ale tak v dobrom. Dufam ze aj ja sa k tomu dokopem :)
Neviete mi este poradit, je potrebna reoperacia po kojeni? Sestra uz bola tehotna zvacsili sa jej prsia tak o dve cisla... Mam podobnu stavbu ako ona ale s tym ze nemam prsia :) takze sa bojim ked uz budem mat konecne silikony a budem kojit, ako tie prsia budu potom vyzerat.. Je lepsie pod zlazu alebo pod sval?

j

Jeny: v kazdom pripade dodrzuj pokyny lekara po operacii. Ja som isla do solarka po 6 tyzdnoch, ale prsia si prikryvam uterakom. Ale neprehanam to s opalovanim :)

silvia a

jeny,
od cifrovej mam dost daleko:o))teraz nosim 75Ccko,Dcko-podla strihu ale lepsie mi sedi Dcko.Aj ked mne sa zdaju strasne male take Bcka by som povedala:o))

jeny

j tak som zvedavá koľko ju budem musieť nosiť ja podľa lekára a to ma čakajú v januári plesy a solarko môžem až kedy

j

Jeny: ano, chodim na kontroly do CR, ale paradoxne to mam blizsie ako ked ma operovali v SR. Chodim do Ostravy. A tu podprdu nosi kazdy individualne, niekto mesiac, niekto dva a pod. Ako urci doktor. :)