Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

ahojte zienky,opat som tu.informovala som sa u dr.Cervena.este stale kojim,resp.odsavam MM,a buduci rok chcem uz mat nove prsia :).lenze problem je v tom ,ze pan doktor mi napisal mail,ze silikony si mozem dat az po roku od doby ,kedy ukoncim dojcenie???je tu nejaka z vas,ktora si davala robit prsia do 6mesiacov po ukonceni kojenia???dakujem

Filaga

pegy > co znamena "ze si skoro Jezovitovej dcera" ? si z plasteliny ? alebo ti urobila plastiku tvare na svoj obraz ?:)

bejka

sjuzik....a kedy si bola u nej,rada by som si s Tebou popisala ale radsej cez mail-je to mozne?....bejci@orangemail.sk

bejka

Pegy...ahoj,jasne budem rada,moj mail je bejci@orangemail.sk..lebo termin mam v aprili,mozno maj a nejake to info by sa mi zislo..dakujem zatial...

sjuzik

bejka
ja som u nej bola..mne to prislo tam tiez take ze zaplat a chod prec..ale som spokojna jak mi to urobila aj vsetkoo

bejka

Ahojte...bola som na konzultacii u Dr.Jezovietj..pocula som na nu samu chvalu,tak prave preto som sa rozhodla ist k nej.Konzultacia trvala sotva dvadsat minut,ale nemala som z toho nejaky dobry pocit...sice bola mila,ale mala som pocit ze ma trochu odflakla..bola niektora z Vas u nej?..