Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

maria,
napis mi svoju mailovu adresu tam Ti to vsetko napisem ,inac ked sa pozries par stranok dozadu uz som o tom pisala viacerym babam .papa

Filaga

Ano Pegy, chcel by som zvacsit tehlicky. Mohla by si sa Jezovitovej opytat, ci to robi? A ake objemy sa na to pouzivaju. Ja by som ich najradsej chcel z pupka.

mariamaria

a ty uz mas babo???a paci sa ti ako to urobil ???si spokojna???a ocenil to aj tvoj partner,teda ak mas??hihi

on mi neodpovedal preco ,takze este neviem preco,ale my sme sa este ani nestretli,komunikujeme cez mail,takze tak...a kolko ml si si dala ak mozem vediet???a co si platila???dakujeeem vopred...a mozes mi este prosim ta,ak ovsem neotravujem ,napisat ako to prebehlo u nho???dala si si prv konzultaciu a za ako dlho od konzulataice si mala operaciu???velmi mi pomozes ,ak ma informujes aspon takto ,dakujem.a staci ak budes pisat maria...:)

modroocka55

mariamaria,
neviem,aj ja mam pod svalom a robil mi Cerven a on vacsinou dava pod sval tak neviem preco chce az po roku .On Ti co napisal ze preco?

mariamaria

dakujem modroocko ,a ked som rozhodnuta ,ze chcem implantat pod sval ,tak sa meni na tom nieco ???ved aj ja som pocula ze po pol roku,ale on mi odporucil az po roku po dokojeni ....a ja chcem skor tak ako pises po polroku...

modroocka55

mariamaria,
vsetci dr odporucaju az po polroku po skonceni kojenia pretoze sa Ti este upravuje prsna zlaza {niekomu ostane niekomu nie }a aj podla toho sa urcuje ci ide impl.pod zlazu alebo pod sval ....neponahlaj sa nikde radsej vydrz aby si potom nemala hlavu v smutku